Sthor

64 4 16
                                    

Steve éppen a negyedik boxzsákot verte szét. Fájt neki látni régi legjobb barátját úgy, hogy Bucky nem is emlékszik rá. Egyedül szokott edzeni, néha Sammel vagy Nattel most viszont Thor csatlakozott hozzá. Felettébb meglepte a szuperkatonát az isten érkezése.
-Hát te? - kérdezte lihegve Steve.
-Éppen téged kerestelek és az ifjú Parker kölyök azt mondta itt leszel - mondta Thor zengő hangon - Mi bántja lelked nem szokványos földihalandó cimborám - kérdezte Thor.
-A legjobb barátom Bucky. És tudod mi fájóbb, mint az, hogy nem emlékszik rám? Az, hogy minden egyes kiejtett szavára és kedves tettére emlékszem. Emlékszem, mikor fiatal korunkban félve szájon puszilt a padlásukon, hogy senki ne lásson, nehogy lelőjenek minket közszemérem sértésért. Emlékszem, hogy mindig azt mondta szeret. Emlékszem mikor megígérte nekem, hogy a végsőkig kitart mellettem. EMLÉKSZEM MINDENRE! DE Ő SEMMIRE SEM! SEMMIRE! - Steveből valahogy dőltek a szavak semmi felvezetés nélkül . Thor számára jó hallgatóság volt. Kedves, bár néha kicsit értetlen, mégis néha bölcs és sose szakította félbe a másikat. Stevenek Thor nagyon jó barátja mégha senki nem is gondolná. Elfogadta a tényt, hogy Steve képes a férfiakhoz vonzódni, bár elméletileg Asgardon ez nem újdonság, rengeteg homoszexuális párt jegyeztek fel eddig. Steve néha elkalandozott Thor tökéletes rajzolni való vonalain. Pont, mint mikor Buckyt vizsgálgatta. Néha úgy érzi, hogy Thorral helyettesíthetné Buckyt. Pontosabban csak nagyjából ki tudná tölteni az űrt, amit Buck hagyott benne.
-Nos.. Steve, drága barátom. Nem sok tanáccsal tudok szolgálni, csak tovább lépni tudsz.. Ha nem teszed meg sose, soha sem fogsz megnyugodni és sose leszel boldog ami számomra aggasztó. Nagyon kedves barátom vagy itt Midgardon, segítettél túllépni Jane-en, én segítek túllépni Buckyn. Én csak jót szeretnék neked Steve. - mondta Thor kedvesen.
-Sose fogsz nekem  pót Buckym lenni. Mármint félre ne érts nagyon jó barátom vagy viszont ez más.. És kétlem, hogy te még vonzódnál is hozzám... - mondta Steve lemondóan..
-Nos ne légy ebben olyan biztos drága cimbora.. - suttogta mély, komoly hanggal. Majd megcsókolta az Isten a kapitányát. Steve nem ellenkezett, sőt igazán jól esett neki ez. De valahogy mégsem ment neki. Egyszerűen, szíve Buckyhoz húzta, de az agya meg Thorhoz.
Ezt közli a dögös szőkével is, aki megértően és türelmesen annyit felelt hogy :
-Én nem szeretném erőltetni ezt, ha számodra ez nem megy. Megtudom érteni, sőt át tudom érezni.
És evvel váltak szét. Steve elviharzott tusolni, hogy ne látszódjon rajta a pánik roham. Thor mélabúsan ballag vissza Lokihoz, hátha segít a bánaton..
-Nehéz ügy ez a szerelem, drága öcsém. - mondta Thor búsan Lokinak.
-Melyik nőszemély okozza bánatod, bátyám? - kérdezte Loki.
-Ez a legnehezebb, hogy nem nő. - komorkodott Thor tovább.
-Hoppá... Csak nem egy férfi tán? No de Thor? Világ életedben hatalmas nőcsábász voltál. - lepődött meg Loki.
-Hát... A dolgok változnak... - mondta Thor egy hatalmas sóhajjal megtoldva.
-Nos akkor, ki a szerencsés férfiú? - érdeklődött Loki.
-Nos...Steven az.
-Igen?! - Loki egyre inkább esik ámulatból ámulatba. Loki átváltozott a kapitánnyá. - És mi fogott meg benne? Mi az ami benne meg van de egy nőben nincs? Mármint... Azon kívül amivel általában csak a férfiak rendelkeznek.. Ohh Odin mibe keveredett a bátyám..?
-Az.... Hogy.... Hogy (?).. Nos nem tudom. De nagyon közel került hozzám...és nagyon kedves ééss olyan egyszerű, férfias mégis a lelke oly törékeny... És én óvnám azt a törékeny lelket. De nem tudom elmondani.. - magyarázkodott Thor.
-Öhmm.... Értem azt hiszem.... De nem tudok tanáccsal szolgálni... - mondta Loki..
-Heimdall! - kiáltott hatalmasat Thor és már suhantak is vissza Asgardra.. 'Majd az anyám tud segíteni'.. Gondolta magában Thor.

Eközben Steve a falat verte a zuhanyzóban.
-Ohh ugyan miért nem hagytad magad Steve. Hisz szereted te barom! - ócsárolta magát Rogers. Lépteket hall meg beszélgetést. Sam és Natasa az. Steve gyorsan összeszedte magát. Elzárta a vizet és visszaöltözött.
-Mi téma kapitány? - kérdezte Nat.
-Sam, elrabolhatom Romanoff ügynököt egy percre? - kérdezte Steve udvariasan amire kapott egy biccentést.
-Miről van szó Steve?
-Csak... Thorról...
-Thorról?! Mióta beszélgetsz avval a barom istenséggel?
-Elég ideje ahhoz, hogy nagyon jó barátom legyen... No és hát igen.... Ugyebár gondolom meséltem azt, hogy milyen nagyon szeretem Buckyt minden értekemben. - Steve nagyon zavarban van már.
-Csak azt ne mondd, hogy most Thort szemelted ki magadnak?! - Steve idegesen megvakarta a tarkóját. - Édes istenem, te megbolondultál?! Nyugalom Natasa! - mondta magának Nat.
-De én ezt nem közöltem vele, sőt ő csókolt meg.
-Hogy micsoda?! Ez komolyan kész melegek gyülekezete.. De te mit tettél?
-Eltoltam... Mintha elárulnám Buckyt és egyszerűen nem megy.. - sopánkodott Steve.
-Hát a pofám leszakad. Most akkor vonzódsz ahhoz a szerencsétlenhez vagy sem?!
-Hátt... Igen de ugyanakkor Buckyt is és ez így nem megy.
-Steve, Bucky nem emlékszik semmire! Majd ha esetleg, véletlenül, valami csoda folytán visszatérnek az emlékei, közlöd avval az áldott Odinsonnal, hogy Buckyval szorosabb a kötelék és stb. Stb. De kétlem, hogy ez bekövetkezne, addig meg légy boldog Thor mellett.
-Nos.. Rendben ez nagyjából korrekt. De ugye természetes, hogy ez egy titok? - kérdezte Steve.
-Persze, kém becsület szavamra. Na de aztán csak halkan majd este. - ölelte meg Stevet majd kacsintva visszatért Samhez.
-Heimdall! - próbálkozott félhangosan a kapitány. Sikerrel járt. De megsúgom csak azért mert ugyan Heimdall hallotta ezt a próbálkozást. És megkérdezte Thort hogy ismeri e. Thor meg igennel felelt, mi mással? De erről Stevenek nem kell tudni.
-Steve, minek köszönhetem a látogatásod? - kérdezte Thor.
-Nos meg kell magyaráznom ezt azt. Nézd én igazán vonzódok hozzád. Csak egyszerűen úgy érzem magam mintha elárulnám Buckyt. És mi van ha esetleg visszatér minden emléke és.... És akkor nem tudnálak itt hagyni de őt is szeretném és.....és....és...-Steve kikészülve, könnyek közt borult Thor karjaiba. Thor tudta milyen ez. Hasonlót élt át magában mikor Jane-nel szétmentek és beleszeretett Stevebe.
-Steve, nyugalom! Ha Bucky visszatér...én megértem ha vissza akarsz hozzá menni. Persze kicsit fájni fog de túl fogom élni.
De ha együtt lehetünk én szeretném kihasználni. Szeretlek Steven. - mondta Thor nyugtatóan.
-Én is szeretlek Thor.. - Steve megcsókolta Thort. Thor magához szorítva viszonozta.

Elég fura és nem is valami quality de.. Nem baj ha létezik

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 03, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sthor azaz Steve Rogers és Thor Odinson shipjeWhere stories live. Discover now