Bölüm:2

486 260 773
                                    

Merhaba canlarım
 
yeni bölüm geldi
 
inşallah beğenirsiniz
 
oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
 
Seviliyorsunuz♥️
 
Keyifli okumalar😘
 
Yüzüme gelen soğuk havayla uyandığımda balkonda uyuya kaldığımı fark ettim. Hemen yerimden kalkıp biraz açılmak için banyoya ilerleyip elimi yüzümü yıkadım. Dünkü sinirle yatağa bıraktığım telefonumu aldım. şarjının bitmek üzere olduğunu görünce telefonu şarja taktım. Evde yenebilecek makarnadan başka hiçbir şey kalmamıştı. Makarnayı ısıtıp yedim. Sonrasında biraz televizyon izlemeye karar verdim. Tabi komandoyu bulamadığım için bu fikirden de vazgeçtim. Yatağıma girdim ve  telefonu elime alıp gelen mesajlara baktım.
 
ÖMER İN CANLARI❤️ grubundan 100 tane mesaj vardı. Mesajlara baktığımda havadan sudan konulardan konuşmuşlardı.
 
Gruptaki birkaç kişinin arada bir hikayelerine cevap verdiğim için konu konuyu açmış ve bu şekilde biraz sohbet etmiştik.
 
İçlerinde en fazla konuştuğum kişi ise Hesna’ydı.
 
O hikayesinde genellikle dinlediği müzikleri paylaşırdı. Bu yüzden konu konuyu açardı ve sohbet ederdik.
 
Bugünde diğer günler ki gibi çok sıradan geçmişti. Tek bir farkla bu sefer kalbim çok kırılmıştı. En kötüsü de senin en sevdiğin insan, hayatının ilk aşkı, seni asla üzmeyeceğim diyen insanın senin kalbini paramparça etmesi zaten bu en kötüsü.
 
Artık kendime çeki düzen vermek için adım atmalıydım bunun için yatağımdan kalktım, üstüme bir kot pantolon birde beyaz tişört giyip, saçımı bağladım, çantamı aldım ve dışarı çıktım.
 
İlk önce sinemaya gitmeye karar verdim fakat yanıma fazla para almamıştım bu yüzden bir kafeye gittim. Orda kahve içtim kuzenimi de çağırdım fakat gelemediği için tek başıma kaldım. Sonra böyle vakit geçmeyince kafeden ayrıldım. Kitapçıya gittim ve kapağı güzel gelen rastgele bir kitap aldım. Parasını ödeyip biraz da sahilde dolaşmaya gittim kulaklıklarım taktım ve Ömer Öz 'ün o güzel sesinden olan
 
"Gidemem ki" şarkısını dinleyerek sahil dolaştım.
 
Hayatımı düşündüm hiç görmediğim bir insanla bir uygulama sayesinde tanışmıştım. Bir anda hayatıma giren bu kişiye o kadar kendimi kaptırmıştım ki onun gidişiyle kalbimde büyük bir boşluk oluşturmuştu.
 
♡♡♡♡♡♡♡♡
 
Eve geldiğimde kendimi biraz daha rahatlamış hissettim ve bilgisayarı elime aldım. Annemle kaç haftadır konuşmadığım için onu aradım. Zaten fazla konuşamamıştık. Sonra gruptan bir mesaj geldi.
 
Hesna_akar234: ooo  Ömer kıskandım vallaaa
 
Verdaabolat34: ben çok yakıştırdımmm
 
Mehirrr39: ya bu kim Ömer abii kıskanıyoruz
 
Tuana89:ay çok tatlılar
 
Emirbaturay3457: yaa bence  siz evlenmelisiniz
 
Omerozofficial: Gençler dedikodu bölmüyorum dimi skdkfkf. Sadece arkadaşız djdjks
 
Aytekinnnnn_batur:  tabii biz Ne  sadece arkadaşız diyenler gördükk
 
Grubun neden bahsettikleri anlamadığım için boş boş baktım.
 
Hüsna_beyza12 : siz neyden bahsediyorsunuz hiçbir şey anlamadım
 
LidaArgaa: Ömer’i hikayesinde ki kızdan yani kız arkadaşından demi Ömerr

  Hüsna_beyza12 : siz neyden bahsediyorsunuz hiçbir şey anlamadım LidaArgaa: Ömer’i hikayesinde ki kızdan yani kız arkadaşından demi Ömerr

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
GECE YARISI TESADÜFÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin