Capitolul 8- Crud

419 9 0
                                    

 
Faith*

Ceasul suna de zor,in dimineata asta dar,imi e mult prea lene sa il opresc. Am dormit groaznic,am avut un cosmar oribil din care,nu m-am putut trezii. Eram leoarca,de transpiratie iar,lenjeria de pe pat,era strânsă sub mine. M-am tarat cu greu pana la baie,unde mi-am facut un dus fierbinte apoi,am luat din dulap,niste haine pe care le-am prins la mana si le-am tras pe mine. Era o zi groaznica,nu aveam chef de absolut nimic,iar Noah avea glume extrem de proaste.

-Ce-ti mai face iubitelul?intreaba si incepe sa chicoteasca,il inghiontesc si ma uit urat.


-Noah,te rog,o aud pe mama suierind din bucatarie. Are 17 ani ,e normal sa aiba iubit si nu inteleg, ce te-ar interesa pe tine,esti fratele mai mare si nu ai avut pana acum vreo relatie serioasa!

Pufnesc in ras. E adevarat,nu l-am vazut pe Noah sa aiba ,pana acum vreo iubita,singura data cand l-am vazut cu o fata in oras a fost in clasa a 10-a.

-Pentru ca,ma axez pe cariera mama,ridica din umeri.

-Consider ca, ai avea un sprijin in plus avand in vedere ca, tatal tau vrea sa lucrezi alaturi de el,nu reparand mașini.

-Tata e tata,nu o sa ma poată convinge niciodata sa fac ceea ce nu-mi place,spune Noah oftând.

Mama il privește pe Noah cu o privire trista. Mama lasa prea mult de la ea,tata vrea ca orice lucru sa fie exact cum vrea el. Se cearta mai mereu din cauza lui Noah ,practic tata o obliga pe mama sa incerce sa-i schimbe parerea lui Noah. Însă lucrul asta nu e deloc posibil.
Am ajuns la scoala,in mai putin de 15 minute,am mers rapid,cu căștile in urechi și muzica la maxim,ceea ce pe mine ma ajuta mai mereu,parca sunt total pe alta planeta.

-Buna,chicoteste Amber apărând de nicăieri și luându-ma strâns in brate. Am schițat un zambet mic.

-Hei,spun și se încruntă cand observa ca arat groaznic.

-Ce s-a întâmplat? Esti bine?

-Da,o zi proasta,nimic mai mult.

-Ai vrea sa vorbim despre asta? intreaba și își scoate cartea de istorie din dulap.

-Nu prea,spun sec și o iau înainte,pe coridorul lung pana in sala de clasa.

Amber e o tipa de treaba,însă in unele privințe mi se pare prea băgăcioasă iar,asta ma enerveaza de multe ori.

-Hei,dau cu ochii de singura persoana la care nu ma asteptam sa se pună lângă mine. Scrâșnesc din dinti și ma incrunt. Oare ziua asta nu putea merge mai prost ?

-Te ajut cu ceva,Dean?

-Da,spune și se aseaza lângă mine. Îmi pare rau pentru ca,am fost un nesimtit.

-Tu ? Dean Black îți ceri scuze? Tipul obraznic care nu poate fi îmblânzit de nimeni? rad fără oprire,pana dau cu ochii de fata lui serioasă. Vorbești serios?

-Sunt foarte serios,am greșit fata de tine și sper ca ceea ce o sa se întâmple acum,nu o sa schimbe parerea ta despre mine in mai rau. Sunt persoane care pur și simplu o merita.

-Despre ce vorbești? Ce o sa se întâmple?ma incrunt.

-Ați vazut ? intra un tip roșcat in clasa,care făcea parte din echipa de football,al cărui nume mereu il uitam. Pozele cu Diana dezbracata sunt prin toată scoala,ceea ce e mai rau e ca,le-a vazut pana și directorul,chicoteste el.

Mi se opreste respiratia,ma ridic și smulg fotografiile din mâna roșcatului. Diana,era pozata in diferite ipostaze,dezbracata. Dean a făcut asta? De asta m-a avertizat?Pulsul îmi urca și-mi coboară,nu pot sa cred,cum își permite? Saraca fata,nu as vrea sa trec prin ce trece ea acum..

-De ce ai făcut asta?il intreb iar acesta privește in gol,fără sa-mi acorde atentie.

-Și-o merita,spune scurt,apoi tace.

Îmi iau geanta de pe scaun și fără sa ma uit in urma ,parasesc clasa. Mi s-a tăiat tot cheful de scoala. Pur și simplu,nu pot sa cred ce gen de om e Dean.

-Faith,aud vocea lui Dean in urma mea,nu ma intorc și îmi continui drumul. Asculta-ma bine,nu-ți explic de multe ori,ma trage de brat,ajungând sa-l privesc in ochi. Tarfa și-o merita. Mi-a murdărit numele,iar,eu m-am răzbunat.

-De ce asa? Nu merita,nimeni una ca asta. Gândește-te sa fi fost eu in locul ei,mi-ar fi crăpat obrazul de rusine,as fi fost distrusă,Dean. Asa ca, baga-ți mințile in cap,pana nu distrugi tot ce e in jurul tau sau asta vrei?

-Nu te compara cu ea,tu nu m-ai fi trădat și sunt sigur de asta. Faith,simt ceva de fiecare data cand sunt cu tine,ceva a dracu de ciudat,e a naibii de greu sa recunosc dar,presupun ca te plac,nu vreau sa te fac sa ma urăști.

-Dar,la dracu asta faci,tip eu. Dacă placi o persoana nu o îndepărtezi,încerci sa o ți aproape și nu faci lucruri de genul. Nu vreau sa se întâmple la fel,nu vreau sa am parte de suferinta pentru ca,nu stiu cât as rezista. Trebuie sa te schimbi iar,pana nu faci asta,nu vreau sa te mai apropii de mine..

Silent Flame حيث تعيش القصص. اكتشف الآن