Un nou inceput!!!

5.2K 201 2
                                    

Robert se uita la mine si nu intelegea nimic. Dar eu incepeam sa ma panichez si sa pling mai tare.

-Robert dami telefonul, ii spun eu in lacrimi

-Ce? De ce? Ce sa intimplat, imi spune Robert si nu intelege nimic.

-Dami telefonul te rogg...Robert!!! ii spun eu incercind sa ma calmez.

Robert mi intinde telefonul ear eu incep sa tastez numarul lui Rox...dar am gresit de 2 ori din cauza degetelor care tremura ca dracu'.

Telefonul lui Rox era deconectat, iar eu am stins si incepind sa tastez numarul lui David. Fix aceeiasi situatie telefonul era inchis. am inceput sa pling si mam asezat pe joc cu telefonul in mina.

-Ce se intimpla Alina? ma intreaba dur Robert

-R-R-Roxx s-siii D-David sunt morti, ii spun cu greu lui Robert.

-Poftim? care Rox si care David? Cum adica morti, ma intreaba Robert

Eu nu puteam sa ma calmez...plingeam in continu...Robert sa aplecat si sa pus miinele lui marii si calde peste umeri mie.

-Heyyy...Alina nu plinge...Hai aici, imi spune Robert si ma strige in brate, eu deja incepind saplind de 1000 de ori mai tare. 

Nu ma puteam opri din pins. Am plin in jur de vrio 30 min., iiar Robert mereu a stat cu mine. Ma luat in brate ca pe o mireasa si ma pus pe patul luia. era confortabil. Stateam in pat, iar eu meam pus capul pebratul luia. Robert statea si am stringea in bratele sale. Eu deja doar lacrimam, iar ochi ma usturau foarte tare. Probabil aveam ochi rosi ca racu. Stateam si ma gindeam la toate clipele petrecute cu Rox si cu David, iar in unele clipe il vedeam pe Robert...in vrio 5-10 min statind asa am adormit.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Mam trezit singura in camera lui Robert. Era dimineata...soarele deabia se vedea. Am esit repede din camera lui Rbert si am plecat in camera mea. Am intrat repede in baie. Mam uitat in oglinda. Zici ca sunt o mumie. Ochi mei erau rosi si ma usturau. Nu chiar ma mir caci meam amitit ca Rox si David is morti, iar eu am ramas singura singurica...Ce ma fac acum??? Am intrat in dus si am inceput sa ma relaxez. Picaturele de apa ferbinte se jucau pe corpul meu gol. Ma simteam foarte bine. Dar peste 20-30 in. raiul meu a fost spurberat, deoarece am esit din baie. Meam pus prosopul si mam uitat in oglinda. Am inceput sa caut prin dulapuri un uscator de par si dupa 3-4 in lam gasit. Meam uscat paru in jur de 10 -15 min. si am esit din baie. Pe patul eu era hainele pe care nici nu le opservam. Erau niste pantaloni negri de sport si un maiou sur cu o linie alba. Se aranjau perfect pe mine. A simtit un miros frumos de mincare asaca am esit din camera si am mers spre bucatarie. Trista si necajita. Lam vazut pe robert cum sta pe scaun. era imbracat cu pantaloni negri de sport si cu un maiou negru...Prima data in maiu....Woowww...Pe masa era omleta cu un suc natural...

-Neata...ii zic trista.

-Buna. Ce mai faci? Cum te simti? ma intreaba Robert.

-Ca dracu', ii spun eu incepind sami aduc aminte de Rox.

Neam asezt la masa si am mincat in lineste. Dupa ce am mincat tot din foarfrie, ma uitam la Roert care statea in fata mea cu telefonul in mina.

-Unde imi este telefonu? il intreb pe Robert

-Nustiu cind team luat erai fara telefon, imi spune el. 

-Super cea mai buna zi din viataa mea...La dracu', spun eu si incepind sa lacrimez

Heeiiii....am finisat...Rox si David sunt morti...nu este intereant ce se va intimpla cu Alina si Robert?Lasati arerile voastree....Ertatima de greseli...Puup!!!

RapitaOn viuen les histories. Descobreix ara