KakaoTalk Mesajları 2

4.1K 105 101
                                    

Normalde pazar günü gelecekti fakat daha fazla dayanamadım :d

************************************************

"Minzy hayatımda gördüğüm en iki yüzlü en sinsi kız. O kızın şirketten ayrıldıktan sonra ailesiyle birlikte neler yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Diğerleri onu nasıl olur da affedebilir?! Cidden anlamış değilim..."

-İki yıldır küs olduğum ultra gıcık bir sasaeng

Ne desem bilemedim şimdi...



"Y gibi bende onca erkeğin altına yatıp kalksam çoktan Kore'nin divası olmuştum. O küçük sürtüğün yattıklarıyla ikinci bir çin seddi yaparım ben."

-The Yargı Machine Sasaeng

Ben bu kıza net aşığım. Hiç kimseye eyvallahı yok. Maşallah herşeyi çat çat ortaya koyuyor.

Ve kendisi bu zamana kadar güvendiğim nadir kişilerden biri. Birkaç kişinin ona selamı vardı. Kendisine ilettim. Hepinizi o ponçik yanaklarınızdan öpüyor kuzular.





"Jin'in sevgilisi mükemmel. Tam bir ev kızı. Aileler uzun zaman önce tanıştı ve hatta bana kızabilirsiniz fakat o ikisinin nişanlı olduğunu düşünüyorum. Ayrıyeten bence Dispatch Jin'in bu sevgililik olayını medyaya sunmalı. Nede olsa bu yıl askere gidip grup faaliyetlerinden 2 yıl uzak kalacak. Eğer onu değilde diğer genç üyelerin skandallarını ortaya dökerse uzun bir süre sürünecekler. Bu durumda Jin'in açıklanması daha mantıklı geliyor bana."

-Jin'in 3 yıllık sasaengi

Kızmayın ama banada Jin'in açıklanması daha mantıklı geliyor. Yakında askere gidecek ve bu süre zarfında gözlerden oldukça uzak olucak. Böylece olay daha da alevlenmeden belli bir noktada sonlanacak.



"Kihyun'un bazı problemleri var sanırım. Onu psikoloji kliniğine menajeriyle birlikte girerken gördüm."

-Bu işin üstadı olan sasaeng ablam

O ve diğerleri için çok üzülüyorum. Bu son zamanlarda insanların açık hedefi haline geldiler.



11/06/2020













SASAENG 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin