𝐨 | 𝖕𝖗𝖔𝖑𝖔𝖌𝖚𝖊

52 7 19
                                    

• Ölümle yarıştığınız, yarı metin tabanlı gerilim oyunumuza hoş geldiniz! Alternatif seçenekleriniz ile oyun gidişatını etkileyecek, her karakterin sonuna siz karar vereceksiniz; burası sonu bucağı olmayan herhangi bir yer, gerçekliğin dışındaki eviniz olacak.

Ayrıca bir hata yaşadığınızda ya da şikayetleriniz olduğunda bize geri bildirim yollamayı unutmayın. Her şey daha iyi bir deneyim yaşamanız için.

Keyifli oynamalar! •


...

»»—————⍟—————««

...


Amechania'nın yakutları bir masadaki konsol, bir önündeki televizyon ekranı, birde bağdaş kurduğu sıska bacaklarının üzerindeki telefonu arasında mekik dokuyordu.

"Hadi ama," diye cesaretlendirmeye çalıştı kendisini. "O kadar korku oyunu oynadın, bunu yapmaktan çekiniyor olamazsın ya!"

Doğru. Oyun manyağı Amechania bu oyunu yüklemekten korkuyor olamazdı.

En azından bu düşünceden destek alabilirdi.


Zihnindeki karmaşayı durdurmak için birkaç saniyeliğine nefesini tutarken elleri kendisinden bağımsızca telefonu kucakladı. Ekrandaki butonla bakışırken baş parmağını dişlerinin arasına aldı ve oyalanmaya başladı.

Üzerinde SOMEWHERE yazan butona tıklayıp hem telefonunun, hemde karşısındaki televizyonun ekranında dönmeye başlayan daireyi izledi.

Telefonu, konsolu ve televizyonu arasındaki etkileşim için gereken mekanizmanın çalışıp oyunun yüklenmesini bekledi.


❝ ❧ ❞


Oyunumuzu yüklediğiniz için teşekkürlerimizi sunarız. Deneyiminize başlamadan önce indirmeyi TAMAMLAMANIZ gerekmektedir. Bunun için buraya tıklayarak bilgilendirmeleri okuyup kabul etmenizi rica ediyoruz.


Bilgilendirme 1: Karakter isminize yazdığınız ad gerçek isminiz olmamalıdır. Aksi taktirde oyuncular kolaylıkla bilgilerinize ulaşır ve sizi oyundan diskalifiye etmek zorunda kalırız.

Bilgilendirme 2: Karşı tarafın özel bilgilerini alamaz, kendinizinkini veremezsiniz.

Bilgilendirme 3: Oyunla ilgili gelen bildirimleri bekletirseniz oyun en ihtimal seçeneğinizi kendi adına seçecektir, zamanlama önemlidir.

Bilgilendirme 4: Metin tabanı aktif olduğunda var olan seçenekler haricinde bir şey yazamazsınız. Bu, konsola geçtiğinizde ak&akl?k%ar yaşamanıza neden olacaktır.

Bilgilendirme 5: Karakterler arası ilişkiler sadece sizin sorumluluğunuzdadır.

Bilgilendirme 6: Kanlı ve şiddet içerikli sahneler oldukça mevcuttur, eğer yaşınız tutmuyorsa ya da size herhangi bir sorun teşkil edebileceğini düşünüyorsanız indirmeyi tamamlamayıp buradan çıkmanızı öneririz.

Bilgilendirme 7: Eğer indirmeyi tamamlarsanız oyun bitene kadar uygulama cihazınızdan silinemez.


≡ Şartlarımızı kabul ediyor musunuz? []


≡ İndirmeyi tamamlamak istediğinizden emin misiniz?

[Kabul Et/İptal Et] [Kabul Et]


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Oɴ ᴅöʀᴅüɴᴄü ᴋᴜʟʟᴀɴıᴄı

Hayatta kalma serüveninize

𝐇 𝐎 Ş   𝐆 𝐄 𝐋 𝐃 İ 𝐍 İ 𝐙 . . .


[Devam etmek için herhangi bir tuşa tıklayın]




Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 22, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

somewhere✝mirai nikkiWhere stories live. Discover now