Bir hiçlikteyim sanki özlüyorum seni

698 389 206
                                    

Nerdesin,
Ne zamandasın, başın belada mı yoksa? Sen başın belada olsa bile gelirdin yanına beni unuttun mu yoksa?

Sen olmayınca ben bir hiçim. Yoksan sen ben tamamlanamıyorum sevgilim acı veriyor bana yokluğun. İçimdeki küçük kız kulaklarını kapatarak dizlerinin üzerine düştü.
Seni istiyor sevgilim teselli etsene onu. Kimseyi dinlemiyor o küçük kız bir tek seni istiyor gel artık. Korkularım yönlendiriyor beni , mantığım devre dışı. Hani derler ya burnunun dikine gidiyorsun diye şu an öyleyim kimseyi dinlemiyorum beni duygularım yönlendiriyor. Sen olmadığında mantığım devre dışı benim mantık neydi? Bana hatırlasana.
Sen avcısın ben av! biliyor musun? Parçalanan avın avcıya hiçbir zararı yoktur. Ben parçalamadım ama avcı arkasını dönüp gitti. Beni bırakıp gittin. Hanı avcı ava sıkarsa avcıda biterdi. Yalanmış beni kandırmak için yalan söylemişsin. Ben hiçbir zaman büyümedin sevgilim ruhum hâlâ çocuk ve dizlerim ellerim yaralı.
Kalbim,desen daha büyük bir yara var. Kimsenin saramayacağı bir yara özellikle de senin.
Vücudumda en çok kalbim kalbim kırıldı. O kadar yüzsüzüm ki yine de özlüyorum seni.
Geri gel istiyorum, yanımda ol istiyorum. Aldığım her nefes sen ol istiyorum. Biliyorum çok şey istiyorum ama ne yapabilirim ki.
Seni özlüyor bu kalp seni özlüyor bu beden.
Sen olmayınca içimdeki o küçük kızı kim susturacak ki. Bak görüyor musun o küçük kız diz çökmüş ağlıyor, kimse susturamıyor seni istiyor gel artık.
Ben bile susturamam o küçük kızı. O kız düştü yara olan dizlerini ellerini kim saracak.
Seni unutmak istemiyorum alışmak hiç istemiyorum.
Seni görmemek bir azap bana...
H.A.D


Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
ŞiirlerimUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum