dxemyy

107 17 5
                                    

-dxemyy enter in the chatroom


Dxemyy ή αλλιώς Red (nickname για εδώ) :νομίζω όλοι θα γνωρίζετε πως ένα καλό εξώφυλλο τραβάει τον αναγνώστη σωστά; (αν όχι ντροπή σας) 😂

Ένα καλό εξώφυλλο και μετά μια καλή περίληψη τραβάει τον αναγνώστη να διαβάσει το βιβλίο σου. Όταν υπάρχει ένα  μη αισθητικά ωραίο εξώφυλλο με λάθη που κάνουν μπαμ,συγνώμη αλλά μπορεί έτσι να τον χάσεις (99.9% είναι αποδεδειγμένο) δεν είμαι καμία ειδικός σχετικά για τα Εξώφυλλα αλλά λόγω μιας μικρής εμπειρίας που σπουδάζω και έχω δει και έχω κάνει για την σχολή μου είτε αφίσα για ταινία, εξώφυλλο βινιλιου, εξώφυλλο βιβλίου κτλ ξέρω κάτι παραπάνω. (έγινα ψώνιο τώρα χιχι)

Σχετικά για εμένα δεν θα μάθετε πολλά μόνο ότι είμαι ο ιδρυτής αυτής της γλυκούλας κοινότητας με ένα όνομα που δεν το πολύ σκέφτηκα, (thank god το αλλάξαμε) είμαι στο δεύτερο έτος γραφιστική σε ιδιωτική σχολή, μετά πάω για άλλες δύο ειδικότητες που έχω επιλέξει. (για την ώρα δεν θα μάθετε)

Το όνομα μου το ξέρετε από το username μου και φυσικά είμαι pc designer αλλά έχω αρχίσει να ασχολούμαι και με mobile design και ένα έχω να πω είναι πολύ αφόρητο να είσαι mobile designer πάρα pc designer. Βέβαια και τα δύο στην αρχή είναι δύσκολα δεν θα σας πω ψέμματα αλλά εντάξει λεπτομέρειες τώρα 😂

Τώρα σχετικά για όσα έχω κάνει εδώ στο Wattpad δεν είναι πολλά να λέμε του στραβού το δίκιο  αλλά θα σας δείξω το πρώτο εξώφυλλο που έκανα πριν καν πάω στην σχολή και το μετά.



Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Όπως μπορείτε να δείτε χρησιμοποιούσα σκέτο μια φωτογραφία και άντε ένα κολάζ φωτογραφιών.





Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Εντάξει δεν υπάρχει τεράστια εξέλιξη αλλά είναι διαφορετικά και για εμένα καλύτερα σε σύγκριση με πριν.


Αυτά από εμένα

Φιλιά

-dxemyy left from the chatroom

Meet the teamWhere stories live. Discover now