informații utile

1.6K 89 23
                                    

Bună, dragilor!

Așa cum deja am anunțat pe profilul meu, mâine voi retrage Elijah și Brandon de pe platformă.

Au stat aici destul timp și cred că, datorită vouă și faptului că o menționați în anumite situații, trebuie să văd dacă poate ieși un diamant din acest ciob se sticlă.

Drăcie! Mereu când scriu la cartea asta am o latură filosofică și, sincer să fiu, habar nu am de unde vine.

Revenind.

Cartea Elijah este deja în etapa de rescriere și acțiunea a suferit modificări deja din primul capitol. Și va mai suferi. Nu știu să zic daca finalul va fi diferit, dar vor fi multe elemente noi. Dacă această carte va fi acceptată de editură și publicată, va avea ideea de aici, dar nu va fi 100% cu ce este aici.

În schimb, Brandon va suferi modificări. MARI.

Acțiunea va fi mai dezvoltată, personajele probabil mai multe, acțiunea mai dinamică și Eva și ninna mai irezistibile.

Acum, eu vreau să vă mulțumesc din suflet pentru tot. Știu că nu am reușit să-mi creez legături prea strânse aici, din cauza faptului că nici nu am fost activă pe grupul meu de Facebook, iar o parte din voi sunteți cititori voiajori, ceea ce este bine. Pentru că dacă ați ajuns și aici, înseamnă că lucrurile decurg bine.

Vă mulțumesc pentru tot, sper că veți avea timp suficient să citiți și, dacă veți vrea sa achiziționați Elijah Și Brandon, atunci lăsați cartea în bibliotecă. Voi reveni cu noi detalii.

De asemenea, am un cont de Facebook cu butonul Friend. Mă găsiți sub aliasul Bianca E.

Același nume are și grupul de Facebook și pagina, unde vă aștept pentru mai multe detalii. Imediat ce lucrurile se vor pune în mișcare, vă voi pregăti câteva surprize.

Acest anunț se va găsi și la cartea Elijah

Cu multă recunoștință,
BiianccaE

BrandonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum