İçinde ne zaman bir üzüntü ve acı hissedersen gözlerini kapat, kafanı gökyüzüne doğru kaldır ve içinden üç defa "BULUT OL,BULUT Ol,BULUT OL" diye tekrarla. İnan bana acıların buluta karışıp gidecekler, çok uzağa gidecekler..
Merhaba arkadaşlar bu bizim ilk kitabımız olacak ve bu kitabın yazarları 2 tane :). Umarım güzel şeyler çıkar ortaya, şimdiden iyi okumalar:) (Multi de : Dünya.)
Yüzümün üzerinde tüylü bir şeyin oynamasıyla açıp "Çileeeekkkk" diye bağırarak kafamı kaldırıp yatakta oturur pozisyona geçtim. Ben 'Dünya Yıldız'. Yaşım 17'nin sonlarında. Bu yıl lise son sınıf öğrencisi olacağım maalesef. Çilek yaklaşık 2 senedir sahiplendiğim kedim. Her ne kadar beni böyle uyandırmaması gerektiğine dair ona öğütler versem de, o bir kedi ve beni ne kadar anlayabilir ki zaten? Çilek bağırmamdan dolayı korkmuş olmalı ki hemen yataktan zıplayıp kaçtı. Afferin annecim böyle ol. Çilekçiğin gitmesiyle kafamı tekrar yastığa attım. Yorganı üzerime çektim ve güzel bir uyku hayali kurarken annem olacak kadının "Dünyaaaaaa" diye çığırması bir oldu. Oha anne oha ne diye yırtınıyosun be. Annemin sesi odamı sararken ben de aynı şekilde yırtınarak "Neee vaaaarrr" diye bağırdım. Madem annem böyle anlaşmamızı istiyor o halde ben de ona ayak uydururum öyle değil mi? Kapının açılmasıyla kendimi daha da yatağa bastırdım. İnsanlık alemi tehlike gittikçe yaklaşıyor,yaklaşıyor, yaklaşıyor ve... Bom Yorgan üzerimden 0,1 saniyede uzaklaşırken dudak büzüp benden ayrılan yorgana baktım. İçim kan ağlıyor şuan insanlık. Annem koluma çimdik atarken "Utanmıyor musun sen anneye bağırmaya? , hep baban seni böyle yaptı, yoksa ben seni gayet efendi, hanım hanımcık yetiştirtiriyordum. Ah o babam yok mu o baban erkek gibi yetiştirmeye başladı seni. Kız çocukları küçükken bebeklerle oynar sen sürekli araba araba diye tuttururdun. Baban yaptı seni böyle baban..." Vuuahhh yeter lan noluyo "Ay anne yeter be sus artık sabahın köründe başımda vır vır. Noldu niye beni imamla aynı saatte uyandırdın, hatta bence imam bile hala uyanmadı. Hıı anne ne garezin var bana??" İçimi döktüm şuan daha rahatım. "Dünyam güzel kızım,yavrum,evladım bugün saltanatlığının sona erdiği gün. Okulunun başladığı gün hadi çabuk kalk hazırlan kahvaltıya bekliyoruz Metin Abinde aşağıda seni bekliyor."
Hay eben ya eben oooooofff. Lan ne okulu ne ara 3 ay geçti abi ben böyle işin ya. Hala başımda dikilen anneme bakıp
"Tamam ya tamam hazırlanıyorum inebilirsin artık."
Annem odadan çıkarken bende bildiğim bütün küfürleri ederek yataktan kalkarak, banyoya gittim. Günlük rutin işerimi halledip banyodan çıktım. Dolabımın karşısına geçip ne giyeceğimi düşünürken, aniden çalan telefonumun sesi ile masaya doğru gidip telefonumu şarjdan çıkarıp elime aldım, arayan 'Deniz' di. Namıdeğer kardeşim. Yaklaşık 7 yaşımızdan beri kardeşten çok daha öteyiz. Herkesten daha çok güvendiğim tek dostum. Gülümseyerek telefonu açıp dolabın oraya geri döndüm ve telefonu kulağıma dayadım; "Kankaaaaa" diye çığırırken telefonu kulağımdan 5 cm uzaklaştırdım. Abi bugün niye bütün çığırınlar beni buluyor. "Ne var olum ne bağırıyon sabah sabah?" " He ben daha uyanmamışsındır diye şey etmiştim, neyse hadi hazırlan size gelicektim okula beraber geçeriz diye düşünmüştüm ama annem bugün seni ben götüreyim diye ısrar edince kıramadım. Sonra dedim ki benim mal kankam davar gibi uyuduğu için uyanmamıştır hala diye düşünmüştüm ki, uyanmışsın ömrü hayatımda ilk defa yanılttın beni kız. Ben 15 dakkaya okulda olurum gecikme sende erken gel hadi öptüm baybaayy." Hepsini nasıl tek nefeste söyledi hala sindirememişken telefonun kapandığına dair dıt dıt sinyalleri vermeye başladı. Telefonu masaya bırakırken en sonunda ne giyeceğime karar verdim. Üstünde ki pijamalardan kurtulduğum da hemen üzerime beyaz croptumu giyip, altıma da moms jeanlarımdan birini aldım ve haki yeşili olan gömleğimi de üzerime geçirdim düğmelerini iliklemedim bence böyle daha iyiydi;
Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Saçlarımı düzleştirip gözlerime rimel ve eyeliner çektim ve dudak parlatıcımı da sürüp, hemen dolabımın en derinliklerine gömdüğüm çantalarımdan beyaz olanını aldım ve içine bi kaç defter ve kalem koydum. Çantamı omzuma asıp ayağıma beyaz sporlarımı da geçirdikten sonra masadan telefonumu kapıp hemen odadan çıktım. Bu acelemin sebebi asla okulu özlediğimden falan değil sadece Denizin gazabından ürktüğüm için. Merdivenleri üçer beşer atlarken içimden düşmemek için içimden bildiğim tüm duaları okumaya başladım. Veee başardııımm. Merdivene 'ben kazandım heheyt' bakışlarımı atarken annem ordan yine beni çağırdı. Bu kadın benden ne istiyor allesen. Oflayıp yemek masasına doğru giderken telefona bakıp yeterince geç kaldığımı fark ettim. Hemen babamın arkasına geçip arkadan sarılarak yanaklarını öptüm aynı işlemi anneme de uyguladıktan sonra
"Canlarım ben yeterince geciktim, söz okulda atıştırırım bi şeyler" diyerek hemen dış kapıyı açıp çıktım. Metin abiye mesaj atıp hazır olduğumu söyledim. Araba hemen önümde durunca hızlıca arkaya bindim ve " Süüürrr Kaptaaann Süüürrr" diye bağırdım, "Dünya yavrum sen her geçen gün daha da deliriyorsun he" diyerek kahkaha attı ben de aynı şekilde kahkasına eşlik ettim.. **************************************** Yaklaşık 5 dakikalık bir yolculuktan sonra Metin Abi'ye teşekkür edip araban indim, ve 'ARAS KOLEJİNE' doğru yürüdüm. Bakalım bu yıl bizi ne sürprizler bekliyor, Umarım ekşın ve aksiyon dolu bir yıl olur he tabi bol bol kavgalı..:)
Bu ilk bölüm olduğu için biraz acemi oldu eğer bir hatam varsa mazur görün elimden geldikçe doğru yazmaya çalışıyorum. Diğer bölümde görüşmek üzere❤️