5. část

542 52 5
                                    

Phil's POV.

(o týden později)

S Danem už jsem spolu týden a byl to ten nejlepší týden mého života. Byl tak starostlivý a pořád se usmíval. Už jsem vůbec nebyl ve svém pokoji, jen se převléct nebo se pro něco zajít. Trávili jsme spolu každopádně chvíli. Dokonce jsme spolu byly párkrát ve sprše.. (:3)

Vím, nebylo to až tak vážné, ale přemýšlel jsem jestli to řekněme rodině, přátelům atd..

Chtěl jsem se na to Dana zeptat, ale přišlo mi to, že na něho moc tlačim..

Dan's POV.

"Dane! " slyším Phila zařvat z vedlejšího pokoje a utíkám za ním. Sedí nevině na posteli.. Vždycky mě vystraší k smrti.. "Ano?" řeknu klidněji. "Myslíš, že by jsme k nám mohly přijít Chris a Pj?" zarazil jsem se a nevěděl jsem co říct.. Jasně, jsou to naši nejlepší přátelé, ale nevěděl jestli jim to chce říct, nebo jen tak se pobavit.. "No klidně.. A v kolik? " "Tak asi za hodinu? Myslel jsem, že bychom jim to mohli říct, ale jestli si nejsi jistý tak nemusíš.. " "Jasně! Já jsem připraven a co by se mohlo stát.. Ví, že jsme oba gayové tak by je to asi nepřekvapilo. " Phil se usmál a otevřel ruce a já jsem se k němu nahnul abych ho obejmul, ale Phil si mě přitáhl blíž a spadla jsem na postel. Objímali jsme se asi 5 minut a potom mě Phile líbat na krku.. Zvedl jsem se na čtyři a zíral na něho.. Ach byl tak nádherný.. Z myšlenek mě vyvedl zvonek u dveří.. To budou oni... Pomohl Jdem mu zvednout se z postele a slyšet jsme ke dveřím. Otevřeli jsme a oba nás přivítaly objetim. "Ahoj! Jsem.ti rád, že vás zašel vidím! " řekl Pj a Chris se přidal: "Jo, konečně zase spolu! " Pozvali jsme je dal a slyšet jsme do obýváku.. Tohle bude ještě sranda..

Asi po půl hodině povídání, Phil řekl: "No víte, nejste tady jen tak.. Chtěli jsme vám něco s Danem říct.. " "Jako se to řekne.. Jsme spolu! " řekl jsem a políbil jsem Phila na líc. Chris a Pj se usmáli a pak Pj řekl; "Blahopřeji! A jak dlouho? " "Dnes je to přesně týden. " "Paní. Gratuluji a mam otázku..Kdo bude svědek na vaši svatbě?" Všichni jsme se rozesmáli a ještě se smíchem jsem odpověděl: "Budete oba. " Pitomě jsem se na Phila usmál.. Kdo věděl jestli bude vůbec svatba. Kdybych na to měl odvahu..

Ahoj:-D no tak tady je další a doufám, ze se to alespoň někomu bude líbít:) budu se snažit psat každý den,ale nemam moc casu:/
Bye :-)

The boy with wiskers  - PhanKde žijí příběhy. Začni objevovat