Dolunay

276 12 0
                                    

Arkadaşlar bu kurguya da aşık oldum! Pek hata göremedim ben. Tüm kurt adam serilerinde böyle bir kurgu görmedim. Tamamen özgün bir kurgu.

Ve unutmadan bu kitabı okursanız, beğendiğiniz bölümde yıldıza basmayı unutmayın! Bu şey her kitap için geçerli, biz o kadar emek vermemize rağmen bazılarınız -bakın bazılarımız bunu yapıyor beni suçlamanın- hayalet okuyucu oluyor ve bizler üzülüyoruz. İtiraf etmem gerekirse bundan önce başka bir hesabım vardı ama hiç hikaye yazmamıştım. Ve hiç yıldıza dokunmadan okur ve geçirdim. Bazı nedenlerden dolayı hesabımı kapattım ve bu hesabı açtım. Kitap yazmaya başladım. Ve gördüm ki gerçekten kitap yazmak insanı zorluyor. Bunu anlamam uzun sürsede.... Artık beğendiğim bölümlerde her zaman yıldıza basıyorum. Eğer hala ben hayalet okuyucu olacağım diyorsanız bir kitap yazın! Hem boş vakitleriniz dolar hemde benim ne demek istediğimi anlarsınız, görüşürüz!

&&&
Sırt çantamı aldım. Artık bu evden taşınmam gerekiyordu. Ailemi çok özledim. Annem, babam ve ablam.....

10 aydır hiç birini görmüyordum. Gerçi bu benim tercihimdi. Yapmak zorunda olduğum bir tercih.....

Ailemden Annem ve ablam büyücülerdi. Babam ise kurt adam. Hani böyle dizilerde olur ya aynı onun gibi. Böyle bir durumda benimde ya büyücü yada kurt olmam gerekiyordu ama tam olarak öyle değilim.

Bizim dünyamızda ikisi birden olamıyordunuz. Ya kurt ya vampir ya mutant yada büyücü olabilirdiniz
Bazen de olduğunuz şeyden ekstra olarak gücümüz olabiliyordu. Yada gücünüz normalden az olup zamanla kaybolabiliyordu. Mesela büyücüseniz yaptığınız sihirler, büyüler güçlü olmuyordu ve zamanla normal bir insana düşüyordunuz.

Bizim özel olarak gittiğimiz okulumuz da vardı. İlkokul ortaokul lise üniversite bu okullara gitmek zorunluydu. Hem insanların derslerini görürdük hemde kendi insanlarımızın geçmişini öğrenip kendimizi güçlendirirdik.

Ben ortaokula kadar bu okula gittim. Sonra aileme normal insanların yaşadığı okula gitmek istiyorum demiştim. Çünkü okuldakiler benimle dalga geçiyordu. O zamanlar ne olduğumu bilmiyorduk. Ne büyü yapabiliyordum nede kurta dönüşüyordum. Bende güçlerimin geçici olduğunu kabullendim. Hemde o yaşta. Ablam normal okuluna devam ederken bende insanların yaşadığı yerde yaşayıp okuluna gidiyordum. Hafta sonları anlamı ziyarete giderdik.

Sonra mı ne oldu Okuyup öğrenin...

Sonra mı ne oldu Okuyup öğrenin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

&&&

İsim:Dolunay

Tür:Kurt adam

Yazar:Sevda_Hanem

Wattpad Kitap Önerileri |Tamamlandı|Where stories live. Discover now