KARAKTER TANITIMI 3

43 7 0
                                    

EBRU ( HERŞEYİM )

Şimdi geldik benim en değerlime. Ebru iyi kızdır. İlk arkadaşlarımdan dır kendisi. Şu sıralar tableti parçalandığı için konuşasamakta, onu çok seviyorum ve onu hiç unutmicam. Ebru ilerde bu kitabı okursun belki diye bir soru sorucam. En sevdiğin kankan benim dimi herşeyim?

KUZUM ( KARDEŞLERİN GÜLÜ -adını paylasmami istemedi erkek ama-  )

Kardeşlerin gülüne geldi sıra .  Aramızda pek yaş varmı olmasada bana abla diyor kuzu ( aynı yastaydik sanırım ). Kuzum çok iyi biridir. Ablasını hiç üzmez onu çok seviyorum canım kardeşim ( öz kardeş olmasakta kardeş gibiyiz ).

İLAYDA ( BİRTANEM - YENGEM OLUR AYNI ZAMANDA😇-)

İloşum benim, onu çok ama çok seviyorum. Onunla kader ortaklığı yapmıştık bir ara ama artık bizi üzemez o hayvanlar( o hayvanlar bizi ne kadar ağlattı bir bilseniz 😞 ) canım iloşum benim. İnşallah ilerde doktorluk kariyerinde başarılı olursun( doktor olmak istiyor kendisi:)) zaten onun gibi zeki bir kız tabiki de başarılı olur.

İLAYDA ( BEBEKİM )

Benim ilk arkadaşlarımdandır. Birlikte ağlayıp birlikte güldüğümdür( gerçi ben mutlu olduğumdada mutsuz olduğumdada bütün arkadaşlarımın yanımda  olacağını düşünüyorum. Olursunuz yanımda dimi? ) canım ilaydam onuda bir hayvan çok üzüyor ama neyse girmeyelim o konuya 😒.

-----------------------------------------------------------

BÖLÜM SONU...:)

SELAM CANLARIM. SANALDA BAŞLAYAN DOSTLUĞUN 2. KİTAPİDA GELİCEK. ÇÜNKÜ BÖYLE ÇOK KARAKTER OLUYO 2. SİNDE WATTPAD'TE TANIŞTIĞIM ARKADAŞLARIM OLACAK. SİZİ SEVİYORUM BYBY😇😘❤️

Dinlemenizi tercih ederim:)

SANALDA BAŞLAYAN DOSTLUKOù les histoires vivent. Découvrez maintenant