Het is maar voor een paar uurtjes

10 0 0
                                    

Rosa lag op haar bed te appen met haar vriendje Ruben wanneer haar moeder binnen kwam.

"Tante Lianne heeft een spoedgeval" vertelde ze haar dochter. Tante Lianne was arts en had crisis dienst. "En ik moet nu echt weg naar mijn werk dus wil je alsjeblieft deze avond op Emily passen?"

Emily was Rosa's nichtje. Ze was een schat van een meisje maar echt heel erg druk. Toch vond Rosa het leuk om tijd met haar te spenderen want ze kon zo erg genieten van het meisje haar fantasie.

Rosa zuchten. Hoewel haar nichtje heel lief was had ze totaal geen zin om op te passen. "Moet dat?" Vroeg ze daarom geïrriteerd.

"Het moet niet, maar ik zou het wel erg op prijs stellen." Vertelde haar moeder. Rosa zuchten weer om te laten merken dat ze het echt niet leuk vond, maar knikte alsnog. Haar moeder glimlachte lief en gaf haar een kus. "Dankje schat." Zei ze. "Je kan nu beter gaan."

"Wat? Nu al?" Zei Rosa in shock. "Ja ik zei toch dat tante Lianne een spoedgeval heeft." Lachte ze lief. Rosa rolde haar ogen en stond op van haar bed. Misschien kon ze Ruben wel uitnodigen voor als Emily op bed lag.

Ze pakte haar oplader en vertrok naar het huis van haar tante zonder dat ze wist wat haar daar te wachten stond.

Emily, wees stil!Where stories live. Discover now