Capitolul 6

21 1 0
                                    

Atunci când l-am vazut intrând m-am gandit ca azi pot sa imi dau frâu liber sentimentelor si nebuniei ca sa ma pot distra. Ma întorc catre el si ma apropi din ce in ce mai aproape de el, am avut un dialog banal dar dupa ma prins de cap si ma sarutat. Nu ma puteam abtine si am inceput si eu sa-l sarut, simteam ca plutesc pana cand aud ca il strig Matei
Matei: Baaa vino aici mai usor si voi
Alex: Imediat.
Se uita la mine si imi zice
El: Nu scapi...
Eu: Nici nu vreau asta...
Iese el primu din bucătărie si dupa ies si eu toti erau cu ochii tinta la noi. Băieții se jucau carti si fetele stăteau si se uitau la ei. Eu m-am plictisit si m-am dus langa el, am stat putin langa el si dupa mi-a zis sa ma pun pe piciorul lui...si mda m-am pus. Am stat pe piciorul lui, aratam ca un cuplu perfect, pacat ca doar ziua asa va fi asa. Atrecut minutele si intr-un final ne-am hotarat sa incepem adevarata petrecere. Am dat drumul la bocxe, muzica la maxim si am inceput sa dansam ca nebunii pe acolo.

Ne-am distrat pe cinste, eu una nu vroiam să se mai termine ca sa pot fi langa el si sa il pot săruta, vise am si eu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ne-am distrat pe cinste, eu una nu vroiam să se mai termine ca sa pot fi langa el si sa il pot săruta, vise am si eu...Nu stau prea mult in gândurile mele pentru că imi suna telefonul. Era tata. M-am dus la Ella si Cris sa le anunt ca plec
Eu: Fetele eu plec
Ele: Ou naspa, ne vedem maine, ceau!
Eu: Ceau
Dar trebuie sa il anunt si pe Alex ca plec
Eu: Bby trebuie sa plec...
El: Bine bby...
Și vine catre mine sa ma sarute. Am inceput sa ne sarutam si nu stiu cum am ajuns din curte in holul casei, eram asa prinsa în sarut si nu am mai observat nimic din ce se intamplase...ma saruta perfect. Si incet, incet a inceput sa ma stranga de fund, si din ce in ce mai tare, ducanduse spre partea din fata(întelegeti voi)
Cu greu ne-am desprins din sarut, dar intr-un final am reusit si am plecat acasa el ramanand la petrecere.

O IUBIRE COMPLICATĂWhere stories live. Discover now