𝒯𝒽𝑒 𝒻𝒾𝓇𝓈𝓉 𝓅𝒶𝑔𝑒

62 4 0
                                    

Nagyvonalakban szeretnék pár szóval indítani:

- Ötleteimet többnyire Pinterest-ről szerzem. Értem itt az adott pózt, vagy a dizájnt.

- Általában OC x Somebody rajzaim vannak, nem gyártok fanartokat.

- Mivel nem vagyok professzionális rajzoló, így ez csak hobbi... DE... Ne lopd a rajzaimat, és ne is használd fel őket, köszönöm.

- A művésznevem Lacra (olykor LacraT vagy Lacra Tigresa-t is használom), és ugye nem a megszokott White Fang. Rajzaimnál, és hivatalosabb munkáimnál ezt a nevet fogjátok látni.

- Igyekszem segítséget nyújtani azoknak a friss csemetéknek, akik még csak egérrel kezdtek rajzolni, haha. Minden fejezet végén megtalálhatóak kis leírások az adott rajzról, és/vagy a készülési folyamatáról. Ellenben privátban is megkereshettek.

- Instagram oldalamon IS fellelhetőek eme munkáim, de nem mindegyik. Ide tervezem az összeset feltölteni, legyen az hídeszipiszuper, vagy anatómiát nyomokban tartalmazó rajzocska.

- Mellékesen mivel kezdő vagyok még (khm öt éve rajzolok digitálisan...), ezért ha valami mester idetéved, nyugodtan véleményezhet, netalántán megszánhat tanácsokkal. Mert, mint az nyilvánvaló, ezek sem tökéletesek.

- Véleményedet, kérlek kulturáltan fogalmazd meg. A húdekaki és ótvar hozzászólásokkal nem tudok mit kezdeni, csak 'Report'-olni, sry.

- Collab-ra nyitott vagyok.

- Ha fiatalabb vagy, és netalántán kislány, akkor kérlek, az olyan megjegyzésekkel se bombázz, hogy 'XY karakter nem lehet a tiéd, én már lefoglaltam blabla'.

- Rajzaimból készültek borítók is, amiket lehet, hogy fel fogok tüntetni, és akkor megjelölöm a készítőjét is, akinek mindenképp jár egy follow, na c:

Remélem ezzel mostmár bebizonyítom, hogy nem lusta vagyok, amikor nem írok, csak megjött máshova az ihlet. Kérlek benneteket, hogy tényleg ne nyúljatok a rajzokhoz, csupán szemléltetni szeretném a hobbimat és a fejlődési utamat. Don't judge me and be nice. My English is bad, but I'll always talk like that because I don't want to fail my exams lol (I'm so sorry for your eyes. Rly)

𝕋𝕙𝔼 𝕤𝕂𝕖𝕋𝕔ℍ𝕓𝕆𝕠𝕂 𝕚𝕊 𝕠ℙ𝕖ℕWhere stories live. Discover now