19. Gelenek

8.6K 246 22
                                    

KEREM

Zeynep haklıydı birlikte ölmeyi bile beceremedik. ona sımsıkı sarıldım... Kalbimin üstüne birsey oturmuş gibiydi. Çok canım yanıyordu. Niye bu kadar acıyordu.

Zeynep birden bayıldı kollarımda. 

K:Ze-zeynep 

Hemen kucağıma aldım arabaya bindirip tam gaz hastaneye sürdüm.. Sedyeye yatırp muane odasına aldılar. Allahım kafayı yiyeceğim noluyordu ona. Biraz kendimi sakinleştirip koltuğa oturdum. Koridor çok sessizdi. Düşünmeliyim.. Böyle olmaz u. Düşün Kerem düşün... İyi karar ver..  Sen sevmediğini düşünüyorsun ama niye kalbin acıyor. Kalp hiç acırmı saçmalama kerem.. Gözlerimi kapadım... Zeynebin gittiğini hayal etmeye çalışıyordum................................. hayır hayır onu görmezsem ne yaptığını nasıl olduğunu bilmezsem meraktan ölürüm.... ve ve onu özlerimm... Eee Sayer şimdi ne yapıcaksın. Tlefonum çaldı arayan Tuğbadı 

K: Efendim... hastanedeyiz tamam

1 Saat sonra.. 

doktor azönce çıkıp yoğun bakımda kalması gerektiğini söyledi.. Böbrekleri git gide kötü oluyormuş. Allah kahretmesin... Bir el omzuma dokundu. Tuğbadı bu.. yanıma oturdu olanları anlattım. beni üzüntüyle dinledi. 

T:Kerem aşkını yaşamaktan korkma. Acıda olsa aşk şu hayatta en güzel yaşanılcak yaşanması gereken bir şey.. sen Zeynebi seviyorsun kerem.. şuan onu kaybetmekten korkuyorsun. Ona karşı sertsin çünkü sanıyorsunki ona kızarsam gerçektede onu sevmem diye düşünüyorsun.. ama kalbimiz söz dinlemezki.. korkma kerem yık tabularını. Zeyneple güzel şeyler düşün... Ben inanıyorum. Zeyneple senin elektriğn bir ortama girdiğinizde okadar belli oluyorki bunu herkes hissediyor siz ne kadar kaçsanızda gerçek bu.

Tuğba resmen şuan beni hislerimle yüzleştiiyordu.. 

k:Ne yapıcağımı bilmiyorum

T:kendini serbest bırakıcaksın.. duygularını bırak onlar seni yönlendirirler.. Zeynep senin için doğru bir insan..

K:Pe-kii tamamm..Lanet olsun o içerde acı çekiyor ve ben hiç birşey yapamıyorum.

T:sabret keremm... ben eminimki Zeynep senin varlığını hissetse yeter ona

Kafamı tamam anlamında salladım.. Allah kahretmesin.. göz yaşlarım özgürce akıyordu. tuğba tebessüm ederk bana sarıldı 

T:oo benim koca bebeğim aşıkmı olmuş 

Ona ağlarken gülünç bir sesle uyarmaya çalışarak 

K:Tuğbaa

T:tamam tamam cool adam tamam. Hadi bakalım ben gidiyorum. zeynebe iyi bak 

K:Teşekkür ederim tuğba 

tebessüm ederek yanımdan uzaklaştı.

doktor yarım saat sonra yanıma gelerek. zeynebi normal odaya aldıklarını söyledi. hemen odaya çıktım. uyuyyordu... yanına gittim. yatağın kenarına oturdum.. Elini tuttum.. o güzel yüzüne baktım..

K:bundan sonra seni seven kerem sayer olucam.. sana hakkettiğin değeri veren adam olucam.. B-Be-ben sana bir itirafta bulunmalıyım.. Artık kafama dank etti... ben seni seviyorum zeynep evet seviyorumm.. aşığım.. sensiz durmak istemiyorum.. hiç birşey önemli değil. sadece sen ve ben biz olalım mutlu olalım...artik kacmayqcagim.. Ben hislerimi gizlemekten yoruldum.. Seni seviyorum.

ÜVEY SADİST KUZENİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin