14

913 27 2
                                    

Jeon Jungkook

Sessizliğiin getirdiği felaket bana çok pahalıyo patlamıştı. Olmuyodu unutamıyordum hastalığım aklıma gelip duruyordu. Ben bunla yaşıyamıyordum çöktüğüm şelalenin önünde ellerimi açmış ve yerdeki duran çiceği almıştım. Kaderimin oyununa yenik düşmüştüm. İntihar edecektim... Çiçeğin tek tek yaprağını yolup üflemiştim. Bu çiçek gibi havaya karışacaktım birazdan..

Hüngür hüngür ağlıyodum ayağa kalkıp etrafı dağıtmıştım. Bütün sandalyeleri param parça etmiştim. Ölsem bile beni burdq bulamazlardı. Bu güzel bişeydi. Aklıma gelen şeyle duraksadım
Annemin öldüğü yerdeydim şuan...

-

Yıl 2017 Eylül'ün 5'i

"Anne anne gitmemiz gerek"

Annemla beraber saklandığımız bir oda da bir kapı daha vardı orayada kaçabilirdik. Annem bana susmamı işaret edip sesleri dinlemeye başladi.

"Anne adamlar gelecek bak noglur gidelim. Eğer şimdi gitmessek
Öleceğizz"

Annem bana bakıp

"Haklısın oğlum hadi koş" demişti bende ona uymus ve kapının önünden koşarak aşağı şelale gibi bir yere inmiştik.

"Anne burada bizi bulamazlar demi" annem kafa sallamış ve gülmüştü.

Annem oradan buradan bulduğu çiçeklerle uğraşırken bahçeye giren adamlarla şok geçirmiştim. Hiç açcımadan annem ayağa tam kalkacakken onu vurmuşlardı. Elindeki zambak çiçeğinin yaprakları dökülüp yere düşmüştü annemle beraber

-
Aklıma geldikce öfkeleniyodum. Çiçekler annem gibi çok güzeldi

 Çiçekler annem gibi çok güzeldi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ve hala yaşıyolardı. Annemde yaşıyordu. Benim tabirimde...
Elime aldığım kırılmamıs sandalyeyi şelalenin önüne koymuş ve havaya bir ip bağlamıştım. Elime aldığım zambakla gülümsemiştim. Annemin yanına gidecektim. Sandalyeye ayağımı basmamla sandalyeden gelen sesler aynı kulağı gelen silah sesi gibiydi.
Elimdeki çiçeği diğer elime alıp kafamı ipe geçiriyordumki biri bağırmıştı. Arkamdaydı kimse bir dakika bu bu TAEHYUNG'tu ne!! O ne geziyo lan burda ipi hemen geri çekip sandalteden aşağı inmiştim.

"JUNGKOOK!!?" Hala bağrıyordu

"Taehyung!?" Şaşırmıştım.

"NE YAPMAYA ÇALIŞIYOSUN!! KENDİNİMİ ASACAKTIN AKLINCA !!!PİÇ GEBERİYORDUM MERAKTAN ORUSBU!! NEFRET EDİYOM SENDNE NEFRET"

Tae'nın bağrışı bütün heryeri zinletiyordu Taeyung ağlıyordu... ikinci defa benim yüzüme. Beni itekleyip göğsüme yumruklar atıyodu ben halen soktayım. Ahh son attığı acımıştı. Yumruk yaptığı ellerini tutup kendime çekmiştim. Kokusu ferahlatıcıydı. O geri çekilmek yerine gözlerimin içine bakarak daha çok yaklaştmış ve vücutlarımızı birleştirdi. İkinci ataklar hep şaşırtıyo beni

Hate LoveWhere stories live. Discover now