Hoofdstuk 1

5 1 0
                                    

Hoi! Ik ben Sara, ik ben bijna 18. En ik ben de gelukkigste meid van de wereld! Waarom zal je denken, nou ik heb mijn soulmate al gevonden voordat ik 18 ben. Zijn naam is Bobbie, hij is wel al 18 jaar.

Misschien moet ik jullie iets uitleggen, waar ik woon is niet zomaar een plek. Op deze plek stop je met ouder worden op je 18de totdat je je soulmate ontmoet. Je vind het vast raar, maar het is geweldig! Hier word elke grijze haar, rimpel of andere tekenen van ouder worden met trots gedragen, in plaats van verborgen. Soms is het ook zeer kut. Sommige van mijn vrienden zijn al jaren opzoek, en nog steeds geen geluk...
Gelukkig ik wel, zoals ik al heb verteld ik heb mijn soulmate al ontmoet. Tuurlijk ik heb geen idee van het concept van liefde, maar zover ik mijn gevoelens voor Bobbie ken, weet ik wel bijna zeker dat dit ware liefde is, ja ik weet hoe cringe dat klinkt, maar het is echt zo!!!

Over een week is het zover, 25 april, mijn verjaardag... Ik ben zenuwachtig, waarom ben ik zenuwachtig? Er gaat toch niks gebeuren.. Toch? Ik open me telefoon even om te kijken of ik nog wat heb gemist, niks ongewoons, paar appjes van Bobby en Amy en 6 gemiste oproepen van Amy, WACHT 6 GEMISTE OPROEPEN??????? Snel bel ik Amy, na een minuut neemt ze eindelijk op, "AMY WAT IS ER?" Roep ik snel, "ze is eindelijk wakker hoor, jeeetje het is 12 uur hoor Sara. Hoelang slaap jij wel niet?" Zegt ze rustig. Nu rustiger aan begin ik te praten "Pff ik heb me slaap nodig hoor, ik was helemaal kapot na mijn werk gister, maar je had me gebeld wat is er?" "Ik heb je vanavond echt nodig," zegt ze "ik moet oppassen op mijn buurmeisjes, en je weet dat ze mij haten maar ze houden wel van jou, je moet me helpen!" Nu helemaal gerustgesteld durf ik weer te ademen, "Natuurlijk! Het zijn echt schatjes, dan kunnen we gelijk mijn verjaardag plannen! Het moet een groot feest worden!", zo hebben we nog een uur lang doorgepraat.
Heerlijk dat je zo de tijd kan vergeten als je praat met mensen waarvan je houd. Amy voelt als een zusje voor mij, ik zou alles voor haar doen, inclusief helpen met oppassen op 2 kleine snotneuzen, grapje grapje, ze zijn wel lief. Nu eerst nog vandaag doorkomen...

Growing Old TogetherΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα