Kimden bu mesaj

300 14 34
                                    

Evet 🤭 yeni bölümle sizlerleyim ❤️

Bu kitabı yazarken hem mutlu hem üzüntülüyüm . Ne demek istediğimi okudukça anlıyacaksınız.

  Mesajlara bakarken bildirim geldi , Slm yazmış
Cevap vermek istedim aslında herkese cevap vermem ama o an müsaitsem cevap veriyordum . Zaten dünde mesaj atmış .

+Slm yazdım
-Nasılsın dedi
+Iyiyim sen dedim
-iyidir dedi . Bu arada ismim mert senin .
+Gül desen yeterli dedim (jzjsjs demeyi unutum arada gül ismini kullanıyorum )
-neden gerçek ismini kulanmiyorsun gül ?
+ Bilmem diyerek konuşmaya başladık ,bir yandanda okul için hazırlanıyorum.

Merte kendimi biraz tanıtı

Isim :mert
Soy isim :Güray
Yaş:21 vb.

Iyi birine benziyordu 😃 onunla konuşmak hoşuma gitmeye başladı . Daha önce hiç bir erkekle konuşurken bu kadar mutlu olmuyordum zaten konuştuğum sayılı erkekler vardı oda bu hesapta hepsi saçma salak konular açıyorlar bendende engel yiyorlardı Allah var nerdeyse hepsi hak ediyorlardı.
Neyse konumuza dönelim yarım saatir resmen mesajlasiyoruz.

Fotoğrafını atı Allah var yakışıklı biri ama bunu ona göstermem tabi onunla konuşmamin nedeni yakışıklı olması değil nede olsa . Sonra benden fotoğraf istedi baya bir dil dökmüş olabilir 😃. ( Yazar ya sonunu bilmene rağmen hala beni güldürüyorsun ben bu kadar salak mıyım cık cık .
Yazar : evet canım bu kitabı ben yazıyorum ve bunu yaşamış olmak salaklık değil sadece yanlış kişiye güveniyorsun üzgünüm bunu yazmamın sebebi bunu okuyan arkadaşlar belki o uygulamayı kullanıyorlar . Jzjdjdjd sen karışma düşünmeye devam et .)

Servisi beklerken bile hala mertle konuşuyorduk .
Mert'in polis olduğunu duyunca buna çok sevindim , bu mesleğe karşı baya bir ilgim var . (  Burdan bizim için yaz kış demeden bizi korumak için canını feda eden şehitlerimize bir FATIHA OKUYUN lütfen  .

Benimle konuşurken mutlu olduğunu söyledi . Burda biraz utandım yazarakta olsa ilk defa bir erkek bana böyle söylüyordu soğuk nevale olan ben mertle konuşurken çok mutlu oluyor , yüzümden tebessüm eksik olmuyor Allah'ım bu adam bana ne yapıyor .

Bilmiyorum belki yanlış ama ondan hoşlanmaya başladım.

( yazar ya şuan çok utanmaya başladım
Yazar: Sus devam et sonunu merak edenler var Aslı Allah Allah ya niye söyleyeyipte keyiflerini bozuyorsun hiç yakıştıramadım
_amaaa
Yazar : şışt sus )

        

                        Bir kaç saat sonra

Moralim çok bozuldu yaaa 😭😭

Eski sevgilim daha 1 ay çıktık sadece çok üstüme geliyor ve bunaltıgi için ayrılma kararı aldım ve beni tehdit eti biliyorum sadece ayrılmamak için yaptığını çünkü asla böyle birşey yapmaz ama üzgünüm ona aşık olmadığımı söylemiştim ilk sevgilim oydu . Neden mi moralim bozuk offf çünkü merte yalan söyledim . Nasıl mı anlatayım .
Bana sevgilim olup olmadığını sordu yada hiç olduğu mu diye sordu bende hiç olmadı dedim bir anda çünkü eski sevgilimin adını bile duymak istemiyorum hala korkuyorum ona bunu anlatmak istemedim 2 3 gün sonra zaten kesin konuşmayı keser 😓 . Ama ben yalan söylediğim için suçluluk duyuyordum .

Bu arada okulda telefon serbest tabi müdür ve m.yardimcisi görmediği sürece .

Mertle biraz daha mesajlasip derse döndüm . Döndüm döndüm de Mert hiç aklımdan çıkmıyordu , bana diğerlerinden farklı biri geliyordu .

Şükür sonunda okul bitmişti . Benim aklım hala Mertte . Mert hala mesaj atmadı ya 😓 . Ben ne ara merti bu kadar merak eder umursar hale geldim yaa .

Kaç saat oldu hala mesaj atmadı 😡.

Saat 22:17 geçiyordu artık uyku vakti .
Tam uyuyordum ki bildirim geldi offf ben sesize almayı unutum ya ( ailem çok katı bir insan . Istediğim gibi dışarda gezemez , şu ana kadar hiç bir arkadaşımla dışarı çıkmadim , sevgili konusunda gerçekçi olayım öldürürler beni 😓 . )

Telefonu sesize alıp mesaja baktım Merten gelmişti sonunda be

-iyi geçeler yazmis

Karşılıklı olarak

+ Iyi geceler dedim .

Işteymis o yüzden yazamamiş 😁  ayy mutlu oldum be eve gelir gelmez bana yazmış 😊. Biraz daha konuşup kapatim telefonu . Ve mutlu bir şekilde uyumaya başladım .

  Sabah 7 suları mert mesaj atmıştı .

- günaydın Aslı yazmıştı ( asss ben size söylemeyi unuttum jvbjjjh yazar ben Aslı değil aslı niye söylemiyorsun dün okuldayken mesajlaşmalarınizi
Aslı : banane yazar hayatım hakkında fazla detay verme özelikle mert hakında . Sonradan bana üzülmesinler  bunu istemiyorum . O kadar ümit dolu mesajlasmalara bakıp bana acimasinlar :'(
Neyse hadi devam et
Yazar : yapma ve aslı acını en iyi ben biliyorum onlarda dert ortağın olsunlar ... )

+Sanada günaydın mert
- sana birşey söylemem gerekiyor hemde çok önemli
+Tabi Mert söyle ne
-Asli bu soyluyeceklerim...

Bir dahaki bölüme görüşmek dileğiyle

(・o・)(・o・)(・o・)(・o・)(・o・)(・o・)(・o・)

                Hüzün bölümünden kesit

Olmaz asla olmaz ...

Şuan yıkılmış durumdayım , Esma geldi yanıma neyin var dedi sevgilinden mi ayrıldın diye sordu ona anlatim biraz olayları kabul et dedi . Ne yapmalıyım nasıl çıkardım işin içinden :-|

   

  


Kitap hakkında düşünceleriniz neler . Düşüncelerinizi yoruma yazar mısınız 🙏 .

Vote ve yorum yapmayı unutmayınız .

Bir Tutam Umut ( Çevik Kuvvet )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin