Hoadam1993: Azért fizetlek, hogy szeress

2.5K 58 1
                                    

A történet, ami lenyűgözte a tagokat, és megnyerte az áprilisi Best of Wattpad - Hun romantikus kategóriáját. De mi is fogott meg minket benne, és miért ajánljuk?

A történet rejtélyes kezdése után egy  nem mindennapi szerelmes történetet olvashatunk. A könyv olyan témákat is említ és fejt ki, amiket sokszor tabuként kezelnek az emberek.

Gondolunk itt a megcsalásra vagy az egyéjszakás kalandokra (ami hetente ismétlődik). Mivel beleláthatunk mind a két szereplő fejébe, könnyen átérezhetjük a helyzetüket.

Az egész történetből süt a romantika és az erotika gyönyörű fogalmazással karöltve. Női olvasóinkat óva intjük, hiszen garantáltan szeretne majd az olvasás után magának is egy Tomit, aki egy tökéletes úriember. Persze, mindenkinek vannak titkai, ahogy a férfinak is, de ezt inkább tudjátok meg a történetből.

Budapest utcáin kel életre Niki is, aki valami elől menekülő fiatal lány képében jelenik meg előttünk.

Az író csodásan forgatja a szavakat, nem akar mindent ránk erőltetni, hagyja, hogy mi képzeljük el a dolgokat. A leírásai csodásak. Mind a táj, mind az érzelmek szempontjából, ami az E/3 miatt igencsak nehéz kihívás.

Akiknek ajánljuk a történetet: minden korosztály és nem számára, hiszen valóban egy nagyon igényes könyvet olvashatunk.

Figyelmeztetések: egyszerre lehet szeretni és utálni is a karaktereket.

A történet mondanivalója elgondolkodtató, mi pedig szeretjük, ha az olvasott dolog ad nekünk valamit. Ha esetleg már olvastátok (vagy épp elkezdtétek), meséljétek el, nektek mit adott az Azért fizetlek, hogy szeress!

Megtalálható hoadam1993 munkái között.

AjánlókWhere stories live. Discover now