Starten

447 11 0
                                    

Isabella-------------------------------------
"Endelig sidste dag i sommer glæder mig til at se mine venner alle sammen måske også lidt Nina og Signe men ikke clare overhovedet ikke Clara" var hvad jeg sad og skrev på min blog over 20 tusind som ventede på min status opdatering. pludselig er der en stemme jeg ikke havde hørt i lang tid, min bror er lige kommet hjem fra efterskole. det er fedt for jeg elsker min storebror over alt på jorden. han er den bedste det er han der har lært mig alt, bedste store bror ever. så jeg løb ned af trappen og mødte han i et kram som om jeg ikke havde set ham i et år men han har kun vadet væk i to måneder. efter vi havde spist ringede min mobil det var lilje. 
Samtale-------------------------------------
( l = lilje I = Isabella )
L: hey
I: hey hva så
L: ikke så meget men mig og Ella venter altså på dig i centeret
I: undskyld kommer nu
Samtale slut--------------------------------
Jeg må løbe har lovet at komme hen i centeret,
"Selvfølglig må du det skatter" sagde min mor, hvor jeg efter sendte hende et smil og løb ud af hoveddøren.
Lilje-----------------------------------------
Vi står i centeret og har snart ventet i en time på Isa "hvornår kommer hun" spørger jeg Ella utålmodigt "hvor skulle jeg vide det fra" svarede Ella og kiggede på klokken på hendes telefon igen "skal vi ikke bare gå, hun kommer jo ikke" sagde jeg og skal til at dreje om på hældene og gå. 

"vent! jeg er her nu" råber Isabella efter os i mens hun kommer løbende i mod os "godt Ella var lige ved at smutte" sagde jeg smilende "hun troede ikke du kom" skynde jeg mig at tilføje. jeg kiggede hen imod ella og fik onde blikke, jeg grinede bare lidt af hende og vendte min opmærksomhed mod Isabella igen.

vi vælger at gå lidt rundt i centeret, for at finde noget fedt tøj to være første skole dag efter sommeren "glæder i jer ikke til i morgen" spørger Isabella i mens hun står og kigger på en kjole "altså når vi starter i skole igen" tilføjer hun og kigger hen imod os "jo altså at komme i skole og se Jasper igen" siger Ella og rødmer lidt "helt klart og Johan" tilføjede jeg og smilede lidt for mig selv "men nu skal vi ikke glemme Jaden" siger Isabella og vender sig genert om for at kigge på mere tøj

"uuuuh Jaaaaden" driller Ella og jeg "du kan umuligt være lun på ham igen" tilføjer jeg og kigger seriøst på Isabella som stadig ikke har taget øjene væk fra tøjet "det har jeg heller ikke sagt jeg er" siger hun bare og smiler til os.

Isabella-------------------------------------


Efter vi havde snakket var det blivet sent og jeg skulle hjem.  jeg sagde farvel til Ella og Lilje.

 da jeg kom hjem sagde min mor der var mad og 10 minutter og da jeg havde spist gik jeg op og skrev på min blog. 

" godnat alle sammen i morgen vil jeg skrive hvad der er sket i det sammen skrev min veninder hvad jeg mente med måske jeg savede ikke for jeg orkede ikke det virkelig ikke jeg gik i bad og skyndte mig i seng for hvem ved hvad der ville ske i morgen"

Hvordan kan det gå så galtUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum