3.bölüm

3 0 0
                                    

Bu haberi duyunca Efe ileGüneş cok mutlu oldu. Hocaları daha bitmedi cocuklar Aşkımla Asyada cok kötü almadılar.Onlar ise ikisi 99 aldılar.Hocaları sizin cok calıştıgınızı biliyordum siz biriye söz verince tutarsınız demi dedi.Evet öğretmenim diyerek bagırdılar.Hocaları bu bagırmanın ne demek oldugunu anladım cocuklar siz hep böyle olun. Şimdi ailelerinizle görüşun ne aldıgınızı söyleyin hı bide benim nekadar zeki cocuklar oldugunu söyleyin.Hoca kapıdan cıkınca.Herkes velisini aradı.Güneş telefonu acınca birden bire yere düştü.Arkadaşları cok korktu.Efe hocasının yanına gidip olanı anlatı.Hocası hemen sınıfa girdi,Güneşe sesimi duyuyormusun dedi.Güneş cevap vermeyince duymadıgı anlamına geliyor dedi. Hemen ambulası aradılar.Ambulas gelince hemen müdale etiler. Birden bire agzından burnundan kan geldi.Ellerini biraz daha müdahale etiler.Hastaneye gidince amalathaneye aldılar.Amaletten cıkınca.Doktor mide kanseri oldugunu söyledi. Bigün dürsun sonra velisi gelsin bir hafta evde dinlensin dedi.Annesini aradı olanları anlatı annesi cok korktu hastaneye giti kızına sarıldı.Yurta arkadaşları aradı. Hoca olanları anlatı.Arkadaşları cok üzüldü.Annesi kızını aldı götürdü.Bir hapta sonra Güneş yurta dondü.Arkadaşları Güneşin gelecedini bildigi icin delmeden ona hoşgeldin kostüm partisi veriyordu.Efe eşek kostümü.Asya pirenses kostümüne Güneş kelebekli kostümAşkim sindirela kostümüne girdi.cok güzel eylenmişlerdi.Arkadaşları onu cok özlemişti.Arkadaşları bida kendine dikat et olurmu.Güneş:tamam arkadaşlaŕım siz hic  merak etmeyin bundan sonra daha iyi bakacagım.Akşam oldu herkes yatı.Sabah olunca Güneşin annesi ve babası arkadaşlarıyla beraber tatile gitmeye karar verdi.Cocuklar bunu duyunca cok sevindiler.tatile geldiler herkes odasına yerleşti.Hepsi toplandılar etrafı gezdiler.Heryer cok güzeldi.Havuza girdiler cok eglendiler.oyunlar oynadılar Güneşin annesi ve babası Güneşin arkadaşlarına pamuk şeker alıp yediler.orada cok eglendiler otele dönerken bi adam Asyaya bakıp bakıp duruyordu anne,baba ve arkadaşları önden yürüyordu Asya ise arkadan yürüyordu.O adam Asyanın arkasın hızlıca yürüdü Asyada hızlanmaya başladı.Adam cebinden bir şişe cıkarıp pamuga bastı ve Asyanın ağzına pamugu bastı ve siyah bir araba geldigini gördü ve bayıldı.Anne,baba ve arkadaşları arabanın peşinden koştular ama yetişemediler.Aradan 1:00 saat gectikten sonra Asyanın babasını yabancı numara arafı hemen actı adam dediki jızını almak istiyosan parayı getir.Babası tamam nekadar istiyosan getirecem dedi.1 000.000. dolar istiyorum dedi. Ben tekrar aricam dediler.Asya uyandıgında kendini karanlık bi ambarda buldu tam kakacaktıki sandalyede eli ve ayagı baglıydı.Bırakın beni diye bagırdı.Adamlar yanına giti.
-Ne istiyosun be dedi.
-Hemen beni cıkarın dedi.
-Adam azını bantladı ve babasını aradı.
-Parayı ayarla mesaj arım yere getir ha sakın peşine polisi arama yoksa sonunu sen düşün dedi.
Adamlar kıza kac yaşında oldugunu söyledi.
-Bağrarak SANANE dedi.
-Cabuk söyle dedi
-19 yaşındayım dedi korkuyla.
Babası parayı hazırladı ve yola düştü.Annesi ve arkadaşları korkup kendilerini odaya kitlediler.Babası mekana geldi numarayı aradı.
Adan dediki sagındaki agacın üzerine birak ve git dedi. Adam bıraktı.E kızım nerde dedi.
Kızın kayanın arkasında iple bağlı git cöz.Cocugunu al.Giti cocugu ordaydı gidip cözdü ve sarıldı. Otele geldiler girdiler.Annesi Asyaya kucak dolusu sarıldı.Bidaga kızından hic ayrılmadı.

Anneme söz verdimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin