⚜️ Hikaye Kadınları ⚜️

2.2K 898 269
                                    

Herkese yeniden Merhaba...

Size yine bomba gibi bir bölüm hazırladım..

Bildiğiniz üzere; artık her bölümümü burada tanıştığım arkadaşlarıma ya da pıtırcık kardeşlerime ithaf ediyorum.

Bu bölümümü Sldakser     ithafen yazıyorum. Dilerim yazdığı o hikaye kadınları gibi güzel bir hayatı olur

Bölüm Şarkısı: Sibel ALAŞ - ADAM

"Bir adam var, sonumuzun ne olacağını asla öğrenemediğim.."


"Şey peki siz umarım halledebilmişsinizdir probleminizi"

Sorduğum soruyu anlamadığı için kaşlarını çattı.

"Kim anlayamadım?"

"Yolda gelirken kuzenin aradı, ee yani ekranda gördüm. Konuşurken de iyi değildin baya sinirlenmiş gibi gözüküyordun. Çözebildiniz mi sorununuzu? "

Aynı sinire tekrar sahip olduğunu anlayabiliyordum. Direksiyonu tutan parmaklarını daha da direksiyona geçirmiş ağzında bir şeyler gevelemişti ama anlamamıştım dediğini.

"Efendim?"

"Çözemedik diyorum, çözebileceğimizi de sanmıyorum. Aramızda paylaşamadığımız bir şey var... "

***

Kulaklarımda yankılanan tiz bir sesin bıraktığı rahatsızlık hissi uyanmam için işe yaradı. Kafamı kaldırmadan yanımdaki çalışma masamın üzerinde olan telefona uzanarak çalan alarmı kapatmak için uğraştım. Beceremeyişimle birlikte çalan alarmın sesi daha da artarak katlanılmaz bir hal aldı. Zor olanla daha fazla uğraşmak yerine yatakta oturur pozisyona gelerek, bir kez daha alarmı ertelemeden kapattım.

Odanın içindeki sessizlikten kızların erken saatte okula gittiklerini anladım. Aslında benim de dersim vardı fakat olan tek dersimde de devamsızlık hakkımı kullanmıştım.

Bugün kafeye gidip, hayatımdaki ilk iş tecrübeme 'Merhaba' diyecektim. Dersten sonra gitmek yerine, erken giderek diğer çalışan arkadaşlarla tanışabilirim. Hem ne kadar erken alışmaya başlarsam iş ortamına, benim için avantaja dönüşebilirdi.

Elimi yüzümü yıkadıktan sonra odaya gelip üzerimi değiştirmek için dolabın önüne geçtim. Gözüm kıyafetlerin üzerinde dolaşırken, olabildiğince en rahat olanı seçmeye çalışıyordum. Sürekli hareket halinde olacağım için fazla kalın bir şey giymemek daha iyi olabilirdi. Bu yüzden eğildiğimde yakası fazla açılmayacak basic bir badi, altıma da koyu renkte bir pantolon aldım.

Bir şeyin eksikliğini hissettim o an. Annemin bana sözü vardı. İlk işime başladığım zaman yanımda o olup, dua ederek beni uğurlayacaktı. Nasıl bitmez bir acıydı bu. En yürek yakanından. Şükürler olsun ki, en azından hatırlarımız vardı. Gözlerimi kapatıp düşünmek bile yetiyordu.

Yatağın üstündeki yastığımı hemen kaldırdım. Annemden kalan son hatıra her geceme eşlik ediyordu. Yatarken avucumda tutup sıktığım için kırışmıştı. Alıp yatağın üzerine düzgün bir şekilde serip elimle baskı uygulayarak olabildiğince düzeltmeye çalıştım. Onu asla ne yıkardım ne ütülerdim. Kalan tek şeydi o bana. Örtüye sinen kokunun gitmemesine özellikle dikkat ediyordum. Hatta kokusunun biteceğini düşündüğüm için fazla koklamaya bile korkuyordum. Kokuya hasret kalmak böyle bir şeydi.

BANA SEVME DEME  "Sır Serisi ⚜️ 1 " (Tamamlandı) Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ