Bölüm 12

8.8K 465 29
                                    

 Bu bölümü kısa ve geç yazdım hepinizden özür diliyorum ama sağlık sorunları yaşıyorum. Girebildiğim kadarıyla yazıyorum. Kısa oldu ama uzun bir bölümle telafi ederim okudugunuz için teşekkürler :**

Yaşadığım ask.fm olayı üzerinden 3 gün geçti. 3 gün içerisinde Demirden kaçıyordum. Çünkü onu sevdiğimi biliyordu ve daha kötüsü sürekli arıyordu veya mesaj atıyordu. 3 gün yatagımdan çıkmadım. Anneme '' hastayım'' demekten hasta oldum amk.

Hayatımda büyük bir değişiklik yapıp yatağımdan kalktım. Aynanın karşısına geçince yağlanmış saç,şişmiş göz ve beyaz dudaklardan başka birşey görmedim. 

Saate baktıgımda sabah 8'di. Dışardan gelen çığlıklarla odamın perdesini açtım (bu ilk lütfen yani adsf) ve gördüğüm manzaraya bayıldım. Yakışıklı çocuklar (Demirde var) voleybol maçı yapıyordu. Karşı takım (Demir vaaar) oyunu almıştı. Demir kafasını bu tarafa çevirdi ve uzun uzun baktı. Beni görmesi mümkün değildi o yüzden bakmaya devam ettim. 

Sonra benim köşeli jetonum düştü. Demirle birbirimize seni seviyorum demiştik. Ben günlerdir ondan kaçarken kendisi dışarda gülerek maç yapıyordu. Bu adil değil ??!!!!

Hırs yaptım ve direk banyoya girdim. Dışarı çıkıp ona inat eğlenmem lazımdı.Yağlanmış saçlarımı 5 defa yıkayarak 41 dakikalık duşu geride bıraktım. En kısa duş sürem lütfen yani hflsdhfdls

Kot şortumun üstüne bol mavi bir tişört giyindim. Güneş gözlüğümüde takıp aşağı indim. Annem bana şaşırmış gözlerle bakıyordu.

'' Derin sen hasta değil miydin?''

'' Ben sana hastayııım anneeeeeğğ''

''Aman bende seninle niye muhattap oluyorsam ya git dolaş''

Piç smile yaparak evden çıktım. Burda az bir zamanım kalmiştı ve ben sadece bir kaç defa yüzmüştüm. İşte phen farkı yani f:DF:ADF

Yürürken birşey farkettim. Asla kimseyi umursamazdım ama şu an insanların bakışları beni delip geçiyordu. Yanımdan her geçen bana bakıyordu. Hele şezlongta bacaklarını açarak uzanan kızları gülerken görünce dayanamadım ve yanlarına gittim.

'' Ne gülüyorsunuz komik birşey mi var?''

Bunu söyleyince cırtlak sesleriyle dahada gülmeye başladılar. O sırada bir el koluma yapıştı ve seksi bir ses duydum.

'' Gel benimle''

Kafamı çevirdiğim an Demirle göz göze geldik. 

'' Bıraksana kolumu''

'' Gel dedim daha fazla rezil olma''

Ne rezilliği? Ne yapmıştım ki? Tamam rezil biri olabilirim ama şu an ne yaptıgım hakkında fikrim yok.

Demir beni sakin bir köşeye çekti ve konuştu.

'' Tişörtünü ters giyinmişsin. Bunu farkedemedin mi?''

Üstüme baktım. Gerçekten komik duruyordu. Daha fazla rezil olmamak için tişörtümü tuttum ve çıkardım. Sonra Demir'in bana yiyecekmiş gibi bakışlarını görünce çığlık attım. 

'' Hemen arkana dön''

Demir şaşkınlıktan direk arkasına döndü. Fazla birşey görmemişti sadece herşeyi. 

Tişörtümü giyindim ve düz oldugundan emin olmak için üstüme baktım. 

'' Tamam'' diyince bana baktı. Gülmemek için dudaklarını birbirine bastırıyordu ve yanagındaki tek gamzesi ortaya çıkıyordu. Yerim ben onu.

Yaz UykumWhere stories live. Discover now