27. Část

17.3K 990 23
                                    

Přišla za mnou a s úsměvem mě pozdravila. ,,Vypadáš jako..." Nemohl jsem najít vhodné slovo a pořád se na ní díval. ,,Jako co?" Zasmála se a já zakroutil hlavou. ,,To je jedno." Šeptnul jsem a zkontroloval si, jestli mám lístky na Coldplay. Podal jsem ji ruku, které se chytla. Cítil jsem její malou ruku ve své a usmál jsem se. Propletl jsem nám prsty a šel jsem ke dveřím. ,,Taky ti to sluší." Řekla mi a trochu se zasmál. Otevřel jsem ji dveře, a ona jimi prošla. Venku čekali davy fotografů a já si povzdychl a v kapse hledal klíče od auta. Stiskl jsem ji ruku a ona se na mě podívala a snažila se nevnímat všechny ty fotografy. Něco mi šeptla, ale já jí před všechen ten řev neslyšel. Doslova jsem ji táhl k autu a skoro každou minutu jsem se otáčel jestli vlastně držíl svojí holku.

Konečně jsme byli v autě a ona se na mě dívala. ,,Coje?" Trochu jsem se zasmál a nastartoval. ,,To bylo hrozný." Zakroutila hlavou a já se zasmál a pohladil ji po ruce. ,,V restauraci nikdo nebude." Usmál jsem se na ní a ona se zasmála. ,,Děkuju." Zašeptala a já jsem vyjel. ,,Normální Harry Styles a normální Nathalie si jdou na večeři." Usmál jem se a klepal jsem prsty o volant. Slyšel jsem ji jak se uchechtla a oba dva jsme si začali povídat o takových věcech jako jsou dostihy koní, Niall a jeho láska k Nando's a tak. 

Celý večer jsem měl naplánované, měli jsme namířeno do Francouzké restaurace, kterou jsem předem zamluvil. Dali by jsme si místní specialitu a jejich nejlepší šampaňské. Potom půjdeme na Londýnské oko. Po Londýnském oku, ji půjdu doprovodit domu a dám ji lístky na Coldplay. Bude to nejlepší rande. 

Přijeli jsme po čtvrt na devět a kolem žádný paparazzi. Zatím. Vyšel jsem ven a viděl jsem menší blesk. Tak, možná nějaký paparazzi. Rychle jsem obešel auto a otevřel jsem ji dveře. Nathalie vystoupila a oba dva jsme spolu šli do restaurace, která byla 200 metrů od nás. Šli jsme spokojeně za ruku a Nathalie se zasmála ,,Nehodlám jít nějaký žabí stehýnka." Zakroutila hlavou a já se trochu zasmál. ,,Škoda." Šeptnul jsem a ona se na mě se zvednutým obočím podívala.

Nic jsem neříkal a slyšet bylo jen klapání našich bot a pár fotografů, kteří za náma šli. ,,Není jich moc jako před hotelem." Řekla mi a otočila svůj pohled na mě. ,,A ani jich už nebude víc, slibuju." Usmál jsem se na ní a raději jsem zrychlil krok a Nathalie taky. 

Vcházeli jsme do restuarace a já ji jednou rukou otevřel dveře a nechal jsem ji projít, šel jsem ihned za ní a mířili jsme si to k obřímu stolu, kde byl někdo kdo to má na starost. ,,To je nějaký moc luxusní." Šeptla mi Nathalie a já se jenom zasmál a s úsměvem pozdravil paní u stolu. ,,Jsem tu kvůli té rezervaci stolu 12, myslím, Styles." Usmál jsem se na ní a ona mě pozdravila  a začala něco hledat na svém tabletu.

Celkem mě znervoznilo, když k nám zvedla hlavu bez úsměvu a dívala se na nás. ,,Měl jste rezervaci na čtvrt na devět, je za pět minut půl Pane Stylesi." Oslovila mě a položila svůj tablet. Nejistě jsem se podíval na Nathalii a trochu jsem ji stiskl ruku a potom se stejným pohledem podíval na ženu. ,,A to vadí?"  Řekl jsem a ona se trochu zasmála a nakoukla do restaurace. ,,Vidíte tam někde volné místo?" Zeptala se me a já se tam podíval, všechno bylo obsazené.

,,No, ne." Řekl jsem nervozně a ona kývla. ,,Takže ano vadí to, je mi to líto." To už se v mém těle, začal vytvářet vztek a já pustil ruku Nathalie a díval jsem se na tu paní. ,,Takže dámo, je mi to velice líto, že jste nějak psychicky nemocná. Ale nemůžete z nějakého stolu sundat tu pitomou kartičku, nechat nás se najíst zaplatit a odejít?" Díval jsem se na ní naštvaně a ona zvedla obočí. 

Bylo vtipné když nás dva chlápci oblečení jako na pohřeb táhli ven. Stáli jsme venku před restaurací a já byl naštvaný, nenechali nás ani najíst. ,,Jsi v pohodě?" Podíval jsem se na Nathalii a snažil se ignorovat všechny fotografy, kteří tam byli. Nathalie jen lehce kývla a usmála se. ,,Ty?" Zeptala se mě a trochu se zasmála. ,,Jo." Kývnul jsem a šel jsem k autu, snažil jsem se odstrčit všechny ty paparazzi a pořád držel Nathalii za ruku, ale vlastně k ničemu to nepomohlo.

Konečně jsme byli v autě, v autě bez žádných paparazzi. Jen my dva. ,,Máš hlad?" Podíval jsem se beznadějne na ní a ona zakroutila hlavou a zasmála se. ,,No moc bych se nesmál." Ale také jsem se zasmál a rozjel jsem se. ,,Nevypadal jsi moc v pohodě." ,,Tak jako nepřijde ti debilní, že jsme přišli o pár minut později a hned jsme zase odešli?" ,,No doslova nás vykopli." Řekla a já se zasmál.

,,Jo, ale příště si vyber Mexiko." Poručil jsem jí a ona se začala smát. ,,Kam teď jedeme?" Zeptala se mě a já jsem vlastně přemýšlel co bylo v plánu dál. ,,Vážně nemáš hlad?" Zeptal jsem se jí a ona zakroutila hlavou. ,,Fajn,tak půjdeme na Londýnské oko a uvidíš to nejhezčí v noci. Kromě me." Zavtipkoval jsem a ona se zasmála.

,,Vážně jsi to myslela vážně, že by jsi Amy nakopala prdel?" Zeptal jse mse jí po pár minutovém tichu a ona se zasmála. ,,Vlastně jo, byla." Přiznala a tentokrát jsem se začal smát já. Konečně jsme si začali zase povídat a já jsem parkoval ihned před Londýnským okem a prozváněl kamaráda, který to měl na starost. ,,Harry, je to zavřené." Řekla mi Nathalie,když vystupovala z auta. Společně ruku v ruce jsme šli k 'nástupišti' kde už čekal můj kamarád. 

,,Rád Vás poznávám." Uklonil se k Nathalii, jakoby to byla nějaká princezna. Nathalie se jenom zdvořile usmála a já se s Henrym pozdravil. Chvíli jsme čekali než se Londýnské oko nastartuje, konečně se rozjelo a Nathalie se na to koukala s otevřenou pusou. ,,Na obrázcích to nevypadá tak velké." Zašeptala a já ji chytl za ruku a propletl nám prsty a vešel do jedné z vitrín. ,,Snad se nebojíš výšek." Šeptnul jsem za ní a šel jsem ke kraji.

,,No od té doby jak jsi se málem zabil trochu jo." Řekla mi a já se trochu zasmál. Bylo to nádherné, romantické a dokonalé. Stoupali jsme nahoru a já Nathalii ukazoval každičkou věc, která svítila. ,,Támhle je Big Ben." Ukázal jsem na hodiny . ,,Támhle nahrávací studio a hned vedle je jedno z nejlepších Nando's." Zasmál jsem se a ukázal jsem na druhou stranu. ,,Niall tě nakazil ne?" Otočila se na mě a já se zasmál. ,,Skoro." Políbil jsem jí a viděl jsem jak se jí na tváři objevil úsměv. ,,A támhle je." Ukázal jsem prstem a ten jsem potom zase schoval. ,,Nechci bejt nějakej divnej, ale němělo by se to točit?" Polkl jsem a díval se pod nás, kolem nás všude. ,,No, mělo." Šeptla a koukla se na mě. Začal jsem panikařit a chodit ze strany na stranu. 

,,Jsi v pohodě Harry?" Zeptala se mě a já nervozně kývnul. ,,Jasně, že jsem." Řekl jsem ironicky a podíval se na telefon. Žádný signál. ,,Vždyt tu umřeme." Chytnul jsem ji za ruku a nadýchnul se. Viděl jsem jak ji cukali koutky, ale snažila se udržet vážný pohled. ,,Todle je nejhorší rande na světě." Zasmál jsem se a obejmul jsem jí. ,,Ani ne." Zasmála se a já nasál její vůni. ,,Vyhodily nás z restaurace,seklo se to tady s náma."

,,Jo,ale jsem tu s tebou." Zašeptala a já se pousmál a potom jsem si vzpomněl na malé překvapení. ,,Šáhni mi do kapsy." Řekl jsem ji a ona se na mě podívala. ,,Cože?" Zasmála se a já se na ní podíval. ,,Udělej to." Usmál jsem se na ní a cítil její ruku v kapse. Když ji vytahovala dívala se na ní a dva papírky otevřela.

,,Panebože." Dala si ruku před pusu a díval se na mě. ,,Harry." Zasmála se a dívala se na mě se širokým úsměvem. ,,Já tě miluju:" Objala mě a já se usmál a políbil ji do vlasů. V tu chvíli se Oko znova rozjelo.

*

Byl jsem rád, že jsem byl před jejím bytem a ne už ve vysoké výšce se strachem, že to spadne. Nathalie byla z těch lístků vážně potěšená a bylo to na ní vidět, aspoň něco se aspon trochu povedlo. ,,Bylo to nejlepší rande." Usmála se a směšně hýbala s našima rukama.

,,Tak to jsem rád." 

,,A teď už můžeš jít." Zasmála se a dívala se na mě. ,,Počkej, to mě ani nepozveš dovnitř?" Vykulil jsem oči a ona se zasmála. ,,Ne." Vyplázla na mě jazyk a já zakroutil hlavou. ,,Nathalie." Žadonil jsem a ona už zavírala dveře a já mezi ně dal nohu. ,,Dobrou noc." Políbil jsem ji a ona se usmála. ,,Dobrou, Harolde. Jo a pozor na žabí stehýnka." Šeptla, že jsem ji skoro neslyšel a zavřela. 

Já byl na rande s Nathalií Brooke.

Ano a z nejhoršího rande vůbec, se stalo to nejlepší.

--------------------------------

Představte si, že jste na Harryho místě. Jdete na rande s někým o koho se tak moc snažíte a potom se to takhle popopo.. No co jinak říct, doufám že se vám dnešní díl líbil, omlouvám se za překlepy a dál k tomu nemám co říct:D Ale vážně chudák Harry:(

Kik messenger [Harry Styles]Kde žijí příběhy. Začni objevovat