𝕿𝖍𝖊 𝖋𝖚𝖙𝖚𝖗𝖊 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝖕𝖆𝖘𝖙 (+ segítségért kiáltás)

17 3 4
                                    


Vers a véletlenről, és a vágyról, hogy gyakrabban megtörténjen 

A borútól vízben ázó esős este
Csak hallgatom az angyalok könnyének dalát
A jövönket sírva a betonra festve
A sarkon befordulva elmenekül ha lát
S a sok rosszban a kicsi jót keresve
Végül leromboljuk az értünk épült templom falát.

Ha magamért soha
Érted bármikor
Azt mondod nem, noha
Kettőnk akkor mi volt?
Volt-e valaha szerelmünknek pora
Melyet a múlt jövője a fagyott földbe tiport?

Ha magamért sohaÉrted bármikorAzt mondod nem, nohaKettőnk akkor mi volt?Volt-e valaha szerelmünknek poraMelyet a múlt jövője a fagyott földbe tiport?

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Plusz egy kisebb felhívás. 

Nem tudom hányan fogjátok ezt olvasni, de azt tudom hogy nem lesztek valami sokan, szóval ezen kevesek figyelmét szeretném megragadni. Már egy ideje gondolkozom azon, hogyan hozhatnánk össze az egész wattpadot egy kicsit, érdeklődést kelteni az olvasókban és egy erős közösséget létrehozni, szerintem ugyanis olyan sok tehetség van itt, hogy egy erős társaság lehetnénk együtt, ahol a wattpadra nem úgy gondolnak, mint egy szemétkupac tele pornóval, hanem egy igenis értékes alkalmazás, ahol kezdő írók tudják megosztani az alkotásaikat. 

Szóval először is szeretnék egy kisebb játékot kezdeményezni a követező részben. Egy egyszerű feladat lesz, semmi extra benne, csak hogy együtt tudjunk szórakozni, élvezni azt amit érdemes wattpadon. 

Viszont tekintve hogy nem én vagyok a legolvasottabb író ezen az oldaln (na ne Talia nem mondod, nincs 1M megtekintésed egy alig tíz részes verses könyvön, mindjárt megeszem magam...), ha nem túl önző tőlem, kérném mindenkinek a segítségét aki most itt van és esetleg minimálisan még az irományaimat is élvezi, hogy ha látja a részt, felhívja az olvasói, vagy itteni barátai figyelmét rá, hogy az üzenet elindulhasson. 

Én is fogok mozogni egy kicsit, zaklatok pár embert, akikkel korábban beszéltem már, és megpróbálom meggyőzni őket hogy ez az egész nem hülyeség, közvetlenül azután hogy meggyőztem magamat ugyanerről. Szóval nagyon nagyon köszönöm hogyha tudtok segíteni, és küldök mindenkinek egy képzeletbeli ölelést, nehogy egyedül érezzétek magatokat így a karantén idején. :))) <3

𝘼 𝖘𝖟𝖊𝖗𝖊𝖙𝖊𝖙, 𝖒𝖎𝖓𝖙 𝖋𝖔𝖌𝖆𝖑𝖔𝖒 I Versek IΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα