5. bölüm

447 39 54
                                    


Tanjiro Zenitsuda kaldiktan sonra evine gidiyordu. Tanjiro evine giderken telefonuna bir mesaj geldi. Bu mesaj muzandandı. Tanjiro sevincle telefonunu açtı ve mesaji okdu. Mesajda muzan tanjiroya haftaya ramazan olduğundan iftarda onlara gelebilir mi diye sormuştu. Tanjiro bu mesaji görünce gülümsemeye basladı. O kadar çok gülümsemişti ki yanakları acımaya başlamıştı. Ama muzanın evli olduğunu hatırlayınca sevinmekten çok o kadını kıskanmaya başlamıştı.

O sırada Zenitsu kapısının önüne oturmuş dışarıyı izliyordu. Tanjiro onu seviyor muydu, ona onu sevdiğini söylese onunla evlenmek ister miydi? Zenitsu bunu düşündükçe gözleri yaşardı ve ağlamaya baslamıştı. Zenitsu ağladığını fark edince yüzünü yıkamak için evinin içine koştu.

Zenitsu yüzünü yıkadıktan sonra sakinleşmek için evine en yakın parka gitti. Parkta biraz yürüdükten sonra birini gördü. Yoksa bu köyün muhtarı uzui miydi :O . Zenitsu uzuiyi görür görmez donmuştu.

Uzui ve zenitsu eskiden çok yakındı. Zenitsu uzuiyi çok seviyordu ama ona söyleyememişti. Uzui muhtar seçildikten sonra zenitsu onu kaybettiğini düşündüğünden bir daha onunla konuşmamıştı. Zenitsu uzuiyi gördüğünde aylardır unutmaya çalıştığı günler yeniden gözünün önünde canlanmıştı ve onu ne kadar sevdiği aklında gelmişti. Ama zenitsu artık tanjiroyu seviyordu hem de uzuinin zaten 3 karısı vardı bir de onunla ilgilenemezdi.

Zenitsu bunları düşünürken uzui onu farketti ve ona seslendi. Zenitsu uzuinin ona seslendiğini duyunca ne yapacağını bilemedi ve ağlayarak uzuinin yanından koşarak ayrıldı.

Zenitsu ne yapacagını bilmiyordu. Hala uzuiyi seviyor muydu? Eğer hala uzuiyi seviyorsa tanjiroya olan aşkını ne yapacaktı? O an zenitsunun aklına çok kötü bir sey geldi. Ya ikiside onu sevmiyorsa? Eğer bu gerçekse zenitsu ne yapacaktı. Zenitsu bunları düşündükçe daha da ağlamaya başladı. Zenitsu ne kadar ağladığını fark edince sakinlesmek için uyumaya gitti.



yine uzun zamandır yeni bölüm atmadığım için çok özür dilerim TwT

İmanlı Tanjiro X İmanlı MuzanWhere stories live. Discover now