Nem mondtak címet, szóval ez lesz

29 4 11
                                    


Oké, azt hiszem erre még AndKinga hívott ki pár héttel...hónappal(?) ezelőtt, szóval, most megcsinálom.

hónappal(?) ezelőtt, szóval, most megcsinálom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


1, Hm, jó kérdés

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1, Hm, jó kérdés. Maradjunk a tengernél. Ha szerencsém van és eleget imádkozok Poszeidón megsegít. Vagy esetleg összefutok pár félvérrel akik egy tengeralattjárón utaznak a szörnyek tengerén. Ki tudja?

2, Cirkusz. Ez szàmomra egyértelmű. Érvek:
-Jó esetben nincs akkora ürülék szag. Ha mégis, nos nem én takarítom.
-Kérlek, járom a világot.
-Oda való vagyok. Komolyan. Ki nem akar egy hatalmas sátorban dolgozni? Jó esetben még Hugh Jackmannel is találkozok mint P. T. Barnum.

3, Utàlok késni, szóval evidens, hogy 1 órával hamarabb odaérek, remélve, hogy a partnerem is ott lesz hamarabb, hogy ne késsen. 😂

4,Macska. Kidobom, talpra esik, nem döglik bele. A kutyáról ez nem feltétlen mondható el.
(Azt, hogy honnan dobom ki a fantáziátokra bízom. Van egy pár ember aki jóóó magasról dobnék kiki, de ők sajnos nem macskák.)

5, Keveset sokszor. Igazából, nem tudom miért. Jobban esik mint egyszerre magamba tömni mindent. Megpersze, a nasi is jobban  esik így.

6, Itt, csak egy mondatom lenne és mindent tisztázok:

"Szükségem van egy lóra!"

7, Repülővel, mert nincsen dugó. Mondjuk tény, hogy imádkozhatnék, hogy valamelyik Isten ne taszítson le az égről...mindegy. Meg alapból is. Ki az a hülye aki autóval megy Jászberényből Budapestre? Pff, tiszta hülyeség. A levegőben kevesebb a dugó, hahó!

8, 3 kesztyű. Kezdjük ott, hogy minek vennék fel 2 sálat? 1 a nyakra 1 a derékra, nem is akkora hülyeség, de a derekam nem fázós. Azaz 1 sapka csak a fejemet melegíti semmire nem megyek vele.
Ellenben a 3 kesztyű. Senki nem mondta, hogy mekkora kesztyűnek kell lennie szóval: 1 pár a kezeimre, 1 pár a fejemre, 1 párat összekötök mehet sálnak. Kész.

9, Süti. Nem tudom. Szeretem a sütit...🍪

10,Jelenleg puncsos. Rózsaszín, imádnivaló és rózsaszín. De azért is mert rózsaszín. Mellesleg a kék a kedvenc szinem, de kék fagyit nem eszek mert Percy lenyúlja.

11, Tábletről még nem hallottam, szóval telefon. Kicsi, elfér, hasznos, jöhet.

12, Pff, film hős. Bosszúvágyó leszek és a legmenőbb. Bye, Bitches.

13, Hell. Egyértelmű. Hádésszal inkább találkozok. Amennyiben pedig az energiaitalnak nevezett számomra undorító cuccról van szó egyik sem. Pfuj.

14, Mindkettőt csinàltam màr és egyszerre a kettő a legjobb. 2 univerzumot keverni a legjobb a világon.

15, Hehe, ördög. Eleve az bújt el bennem valahol a szüleim állítása szerint, szóval ez is egyértelmű.

Kihívottak:
CrocroHungary
KissKloe
Zsuzsi111
Shidemila
azalvilaglanya
ronniesyd
RabbitRebbi
a_lonly_people
SzMHelen
Roses_is_a_Red
bianka4444
Zoe__Zs
Palcsi






















És itt jött el az a pillanat...amikor már lassan 1 órája keresem az emberek neveit, hogy meglegyen a 24 és rájövök, hogy az egy másik kihívás... Valaki vágjon fejbe egy ásóval. 🤣

Kihívások, melyekben érthetetlen okokból engem is megjelöltekWhere stories live. Discover now