Krátke príbehy na dobrú noc

15 0 0
                                    

1. Ak chcete nájsť príšery, pozrite sa doľava, doprava, pod posteľ alebo za šatník. Ale nikdy sa nepozerajte hore, nemajú radi, ak ich niekto nájde a vyruší.

2. Zobudil som na nejaké klopanie o sklo. Dlho som pozeral na okno, až kým mi nedošlo, že zvuk vychádza z môjho zrkadla.

3. Z temnoty za oknom sa na mňa pozerala tvár s veľkým úsmevom. Žijem na 14. poschodí.

4. Dnes mám nočnú smenu iba ja sám. Niekto však stojí v pivnici a pozerá sa rovno na bezpečnostnú kameru.

5. Konečne nám dodali figuríny, ktoré boli zabalené v bublinkovej fólii. Z hlavnej miestnosti počujem pukanie.

6. Mal som príjemný spánok, ale zobudil som na na nepríjemný zvuk. Počul som, ako vrieskam od strachu, kým na moju rakvu dopadá hlina.

7. Posledný muž na planéte sedel v miestnosti. Strnul, keď počul, ako niekto klope na dvere.

8. Pre mňa ako policajta je vždy najťažšou vecou byť tým, kto je ako prvý privolaný k smrteľnej nehode. Ale dnes, keď som videl rozdrvené telo malého mŕtveho chlapca pripútaného v autosedačke, ako otvoril oči a zasmial sa, vedel som, že toto je môj posledný deň v polícii.

9. Vždy som si myslel, že moja mačka má problém so zrakom, pretože neustále pozerala na moju tvár. Až dnes som si uvedomil, že ona celý čas pozerala za mňa.

10. Raz som prišiel domov po párty neskoro v noci. Siahol som po vypínači a chcel zapnúť svetlo, no už na ňom bola niečia ruka

11. Chcel by som odkázať jednej žene, aby mi prestala v noci búchať na dvere. Rozhodne ju nehodlám pustiť z pivnice.

12. Moja dcéra každú noc strašne kričí. Chodím k jej hrobu a prosím ju, aby prestala, no nepočúva ma.

13. Do zrkadla sa dívam často. Dnes to ale bolo prvýkrát, keď na mňa môj odraz žmurkol.

14. Pozerá sa na mňa už celé hodiny. Párkrát som zachytil jeho pohľad v odraze monitoru môjho počítača, no otočiť sa neodvážim...

15. Moja stará mama ich videla tiež. Vravievala, že je to dar vidieť anjelov smrti pred domami ľudí a vedieť, že si z tade čoskoro niekoho odvedie. Tiež som si to dlho myslel až do dňa, keď som ich začal vidieť pred každým domom....

Hádam sa Vám páčili tieto strašidelné príbehy ale vydávam novú knihu, ktorá sa bude volať 10 mrazivých legiend, ktoré sa spájajú s lákavým novým hororom Nočné Mory z Temnôt.





You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 30, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Strašidelné príbehyWhere stories live. Discover now