2.Bölüm

75 4 9
                                    

Evet hadi başlayalım bugün açıklama yok 😂 Başlıyoruzzz.

~ Hatırlatma ~
İşlemlerimizi hallettik ve abimi aradım konuştuk biraz sonra kapattım yol boyunca Lara ile sohbet ettik.

Abim bize çoktan ev tutmuş hatta dekore etmişti bile hemen eve geldik evimiz de şu

Hayatımda gördüğüm en güzel ev buydu ve aklımı kurcalayan bir soru var "abim bu kadar parayı nereden buldu?"amann neyse ben ve Lara böyle çok iyiyiz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hayatımda gördüğüm en güzel ev buydu ve aklımı kurcalayan bir soru var "abim bu kadar parayı nereden buldu?"amann neyse ben ve Lara böyle çok iyiyiz

Lara:Yuh aq bu ne amk

Lena:Şş küfür yok

Lara:Ağzım çıkardı

İkimizde gülmeye başladık eve yerleştik kıyafetlerimizi düzenledik harika oldu 18 oda var yuh bune yani ama olsun misafir gelir

Lara: Kankaaq ben acıktım

Lena:Hadi yemek hazırlayalım

Ramen yaptım yedik evet asıl konumuz biz neden Kore'ye geldik onun cevabı şu ben 8 senedir BTS hayranıyım yani ben ve Lara Army'yiz ve ben V'ye Lara Suga'ya makyöz olmak için geldik işte ve kabul ettiler oyüzden geldik 2 gün sonra işe başlıyoruz.

Lara:Knk ramen müq olmuş bayıldım harikağğ

Lena:Saol bebeğim

*Tae'den*

Gece bir kulübe gittim William ile bizimkiler evdeydi 2 gün sonra yeni makyöz gelecek ben ve Suga'ya çok heyecanlıyım aslında ben hep makyözler bana makyaj yaparken onları inceliyorum ama şu ana kadar hiç aşık olamadım ama buna aşık olmak istiyorum umarım güzeldir her neyse William biraz kızlara düşkün bir tiptir kulübe gidince 5 kızı da kullanır bizim mal kızlarda William'a kanıyor cidden s****kler ya .

*Lena'dan*

Yemekten sonra biraz film izledik Lara filmi seçmişti ben V'ye Lara Suga'ya aşık yani oyüzden onlara makyöz olmak istedik.Film bitti bizim mısırlarımız da bitti film romantizm ve dram dı iyi bir filmdi artık uykum geldi ama güzel bir duş fena olmazdı hemen duş aldım saçımı kuruttum artık çok rahatlamıştım kendimi uykunun kollarına bıraktım.

*Lara'dan*

Lena uyudu ama benim uykum yok hemen odama çıktım. Telefonumu aldım biraz Twitter'da Suga'nın hesabına girdim. Cidden o bir BAD BOY! fotoğraflarına bakıp biraz yorum yaptıktan sonra benimde uykum geldi ve uyudum.

*Tae'den*

William bugün 7 kız kullanmıştı ama bu benim umrumda değil artık canım gitmek istedi ve gittik eve geldim bizimkiler hemen uyumuştu bende uyumaya gittim.

*William'dan*

Bugünde 7 kız kullandım mallar bana kanmayın işte ama kanıyorlar eve gittik artık uykum geldi ve uyudum.

*Jakson'dan*

Lara ile konuştum orada daha geceymiş burda daha akşam Lena uyumuş o yüzden Lara ile konuştum her şey yolundaymış iyi gidiyormuş bende artık telefonu bıraktım ve Mark ile biraz gezdik.

*Lena'dan*

Sabah uyandım ve gördüğüm şeyle şok oldum...

Arkadaşlar benden bu kadar sizce Lena ne gördü tahminini yorumlara yaz belki doğru çıkar 😂 hadi bay bay öptüm sizi 😇

Tae ile hayal etWhere stories live. Discover now