Karanlığın ta kendisi

1.2K 86 6
                                    

Sabah
Karol
Sabah yüzüme vuran güneşle uyandım demek isterdim ama o gıcık alarmın sesiyle uyandım. Sonrada direk kalkıp üstümü giyindim.

 Sonrada direk kalkıp üstümü giyindim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gömleğimi belime bağladım. Gözlüğü takmayada gerek duymadım. Bileklerim hariç bütün jilet yaralarını kapattım. Çünkü arkadaşlarım onları bilmiyordu sadece bileklerimdekileri biliyorlardı. Her gün kendime engel olamayıp birkaç çizik daha eklerim yanına ve artık açık yaranın üzerine kapatıcı uygulayınca canımdan can kopuyordu. Dün birkaç tane daha attığım için bende iki bileğimede saç bandını bağladım.(resimdeki siyah saç bandı). Ayağımada yine renkli olmak için dün giydiğim pembe spor ayakkabımı giydim.

 Ayağımada yine renkli olmak için dün giydiğim pembe spor ayakkabımı giydim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sonra çoğu zaman yaptığım bir makyaj yaptım.

Sonra çoğu zaman yaptığım bir makyaj yaptım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En son olarak saçımıda şöyle yaptım ve babam uyuduğu için uyandırmadan yanağından öpüp çıktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En son olarak saçımıda şöyle yaptım ve babam uyuduğu için uyandırmadan yanağından öpüp çıktım.

En son olarak saçımıda şöyle yaptım ve babam uyuduğu için uyandırmadan yanağından öpüp çıktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Okula vardığımda sınıfa girdiğim an bizimkilerden bir ses geldi.

KTa:oooooooo
Onların bu bağırmasıyla Ruggero ve onun takımıda dahil herkes bize bana bakıyordu.güldüm ve

K:yavaş be yavaş kulak zarımı batlattınız
V:meleğim dünde yakıyordun bu günde yakıyorsun bize yazık değil mi? Küle çevirdin bizi biz senin gibi küllerimizden tekrar doğamıyoruz.
K:çakma sarışınım sen her gün yakıyorsun ben her gün küle dönüşüyorum ben bir şey diyor muyum?
Derken yerime oturuyordum ama hala herkes bize bakıyordum.
CHU:Aşkım bu çok kısa ve açık değil mi?
O an o karanlık geçmiş aklıma geldi. Bizim grup bile sadece anne olaylarını biliyordu Valu ise her şeyi. Ve o an düşündüğüm şeyi anlamış olucak ki
V:boşver Chucho sen varsın zaten yanında
CHU:haklısın Valu
Gio'ya baktığımda Pasquale'yle bakıştığını gördüm bunu diğer takımda görmüştü. Elimi Gio'nun önünde salladım.

K:dünyadan Gio'ya dünyadan Gio'ya
G:Ha şey ıı.. Efendim Karoş
Bir kahkaha batlattım ve
K:Gio senin kafa tamamen gitmiş Karoş ne ya
G:ne biliyim bi an sana öyle demek istedim bundan sonrada sana böyle diyecem
K:hı hı ayda olmazsan dersin
Gio kızarmıştı sonunda Allahım demekki bu dünyada kızaran tek insan ben değilmişim.
Gio'ya tam bir şey söylemek için ağzımı açmıştım ki
C:ooo sevgili çalıcı bakıyorum moralin yerinde
Evet ben size söylemeyi unuttum. Cande eskide Chucho'ya abayı yakmıştı. Biz o zaman da düşmandık ve bende Chucho'dan hoşlanmıştım ve Chucho beni seçmişti. Artık ondan hoşlanmıyordum ama onun gözlerinden bile bana aşık olduğu okunuyordu onu kırmak istemiyordum.
Bende bu lafın üzerine gıcık bir gülüş yaptım.
K:siyah cadı dünkü yapıştırma büyüsünü nasıl çözdün ben çok merak ettimde ama merak etme iğrenç t-şhirt'ünle çok hoş gözüküyordun.
C:sürtüksün işte ne olcak ama seni suçlayamam genlerinde var
Dedi ve üstü kapalı bir şekilde annemin sürtük olduğunu benimde ona çektiğimi söylüyordu.
Bunu dediği an şaçını bir güzel çektim ve karnına dizimi geçirdim acıyla inledi. Tam bir daha vurcaktım ki Ruggero ayırdı.
R:KAROL DUR ARTIK
K:BANA BAĞIRAMAZSIN
Herkes bize bakıyordu. Aslında haklılardı kolejde ikiye ayrılmış düşman gruplar var ve şuan ikisinin başı kavga ediyor ben olsam bende izlerdim ama ben anca kavganın içinde olurum.
R:ÖYLE BİR BAĞRIRIM Kİ KAROL SEVİLLA
M:HOP YAVAŞ
Arkamı hiç dönmeden
K:bırak onu Mike, bağırmaktan başka çaresi yok baksana. CANDE'Yİ SADECE SEVDİĞİN İÇİN KORUYORSUN RUGGERO PASQUARELLİ, HAKLI OLDUĞU İÇİN DEĞİL.
R:EN AZINDAN ONU SEVEN BİRİLERİ VAR KAROL SEVİLLA. SENİ BIRAK ÜVEY ANNEYİ KENDİ ÖZ ANNEN BİLE SENİ İSTEMEMİŞ
dedi sinirle. asla aile hayatından vurmazdık,kuralları bozmuştu. Benimse istemsizce gözlerim dolmuş ona hayal kırıklığıyla bakıyordum. Sınıfta sesizlik oluşmuştu,herkes donmuştu. Büyük ihtimalle benim veye benimkilerin yapıcağı haraketi bekliyorlardı.
AN:Ruggero sen ne yaptın?
MA:asla aile tarafından vurmazdık Ruggero
L:kuralları bozdun ruggero
Dedim ya onlar iyi insanlardı. Sonra uzun bir süre sesizliğin ardından Valu sinirle Ruggero'nun yakasına yapıştı ve vurmaya başladı.
V:HAYVAN. SEN BİR HAYVANSIN RUGGERO PASQUARELLİ. HAYVAN
diyip sarsıyordu onu kısa bir süre sonra Mike'da kavga etmeye başladı. Cande filan derkende çok büyük bir kargaşa sesi çıkıyordu. Bense hala Ruggero'ya aynı bakışı gönderiyordum. O ise Valu ne kadar sarsarsa sarssın hala bana bakıyordu. Sonra bi anda bir el beni döndürdü bu Jorge'ydi. Direk sarıldı bana bense az birşey elimi kaldırıp dokunmuş gibi sarılıyordum artık halim dahi kalmamıştı.
J:Agustin,Gio gelin buraya dedi ve onlarda direk geldiler. Ve beni sınıfın köşesine çektiler. Ruggero ve ekibinin bana baktığına adım gibi emindim. Sonra Jorge bir bileğimdeki,Agustin bir bileğimdeki saç bandını açtı. Adım gibi biliyordum sayıcaklardı böylece yarın tekrar kesmiş miyim? Öğreniceklerdi. Bende uğraşmasınlar diye direk cevapı verdim.
K:40
J&G&A:Ne
K:Bileğimde 40 tane çizik var. Uğraşmayın diye dedim
Tabi sadece bileklerimde 40 taneydi diğer yerleri saymayayım bile. 15 yaşımda başlamıştım bileklerimi kesmeye canımı yakmaya. Benim kalbim alev alev yanarken soğuk metal onu iyileştiriyordu.
K:Jorge ben gitmek istiyorum
J:Karol dersler
K:boşver canım yanıyor.   Sonlara doğru sesim kısılmıştı.
A:tamam güzelim hadi git sen zaten bundan sonra kalsanda dersleri dinleyemezsin git evinde uyu tamam mı güzellik?
K:tamam çikolatam
K:VALU MİKE BEN GİDİYORUM
V:tamam Meleğim
M:iyisin değil mi?
K:hı hım
R:Karol....
Kapıya doğru yürürken ona en soğuk bakışlarımla cevap verdim.
K:sakın Ruggero sakın
Okuldan çıktım ve arabama binip hep sıkıştığımda,dara düştüğümde geldiğim yere geldim. Kumsala. Deniz dalgasıyla ve sesiyle hep beni rahatlatırdı. Güneş bana hep yeniden doğmayı öğretirdi. Belkide artık inadımı kırıp karanlığın ta kendisi olma vaktim gelmişti. Korkuyordum ama istiyordum. İlk defa korktuğum karanlığıma sığınmıştım. Artık babam ve grubum hariç herkese karşı soğuk olucaktım. Yarın herkes bütün yaralarımı görücek ve karanlık Karolu tanıyacaktı. Eve vardığımda birkaç kez kendimi jiletledim. Ayakta duracak halim yoktu ama hayatta duracak nedenlerim vardı birden o söz aklıma geldi.
Ayakta duracak halin yokken,hayatta duracak nedenlerin varsa,korkma,düşmezsin.
Yarın için hazırlandım. Çünkü yarın büyük gündü....

Mayın (Finish)Where stories live. Discover now