Jedu k Messimu

6 0 0
                                    

Dal jsem si sprchu, nasnídal jsem se, zabalil věci jako: dron, zrcadlovku, jídlo pití atd.
Nasedl jsem do Volva a zadal jsem do navigace Messiho dům a jel jsem. Měl jsem zítra v plánu zajít na zápas FC Barcelona vs Celta Vigo. Na zápas jsem se moc těšil.

Když jsem zastavil před Messiho domem bylo tam pár lidí. Obhlidl jsem si dům a udělal pár fotek a jel jsem asi o 150 metrů dál.

Zastavil jsem zajel jsem za malé křoví a nachistal dron ke startu. Zapnul jsem kameru a vzlétl. Sedl jsem si do auta a letěl jsem směrem Messiho dům. Když jsem ho z kamery uviděl tak jsem slétl trochu níž a viděl jsem Messiho prosklené dveře které vedly na fotbalové hřiště. Byl jsem hodně  nervózní. Věděl jsem, že to je trestný čin, ale chtěl jsem to zkusit.

Najednou vidím Messiho psa a jak začal štěkat do kamery. Najednou jsem viděl Messiho. Vyšel ven a vzal smeták a dron sundal. Byl jsem bez informací. Najednou jsem slyšel policejní majáky a 4 policejní auta projela vedle mě. Je jsem za nimi. Zastavila před Messiho domem. Bylo mi jasné že to je kvůli dronu.

Motal jsem se tam jako turista. Choval jsem se nenápadně. Až vyšel z domu policista vešel do auta něco mluvil do vysílačky a šel znovu k Messimu. Dostal jsem ztrach. Radši jsem nasedl do auta a rychle odjel na hotel.

Zapnul jsem televizi a naladil jsem na barceltv a akorát bylo 14:58 a za 2 minuty začínaly zprávy.

Jak Jsem Uvízl V Barceloně [ DOKONČENO ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat