KS-1

12.5K 272 17
                                    

Okulun son günüydü. Şu lanet okul sonunda bitiyordu sabah gene küfürler ederek kalktım. İlk önce bir duş aldım ve normal beyaz bir tişört ,siyah pantolon ve siyah spor ayakkabılarımı giydim. Saçlarımı düzleştirince hazırdım. Evden çıkınca olanları bir kez daha düşündüm.

Ne mi oldu? Anasıfından beri tanıdığım arkadaş bildiğim çocuk benden çok hoşlandığını hatta beni sevdiğini söylediğini söylemişti.

Rüzgar.

Ciddi anlamda çok taştı. Her zaman çok tatlı biriydi. Hatta anasıfında abücadge* haricinde tek konuştuğum insandı. Şey bide kaşar fatma dışında.

Ama beni bırak seviceği benden hoşlanıcağı bile aklıma gelmezdi. Her zaman çok arkadaşçaydı ve çok tatlıydı hatta eski bi arkadaşım olan Handeyle aralarını yapmıştım.

Ama ben tam bir mallık yapıp biz sadece arkadaşız rüzgar filan diye geveleyip kaçmıştım bildiğin kaçmıştım..

Nede olsa eski bu dostumun bi aralar takıldığı çocuktu.

Bu düşünceler ışığında yürürken bir baktım okula gelmişim. Kapının önünde kaşar Fatmayı gördüm yanındaki bir sürü erkeğe sürtünüp duruyordu. Ona ucube diye seslendim.

Bana doğru yürümeye başlamıştıki yanındaki erkek onun belinden tutup kendine doğru çekti ve dudaklarını emmeye başladı kusuyormuş gibi yapıp yürümeye başladım. Ne biçim Kolejdi burası..

Bu arada Rüzgarı gördüm. Yanında Ali ve Demir vardı.

Rüzgara baktığımı gören Fatma bana inat oldun diye Rüzgarın yanına gidip ona sürtünmeye başladı ve gömleğinin zaten açık olan dekoltesini daha fazla açtı ve kırmızı südyenini artık herkes görüyordu iğrenç.
Ben kıskançlıkla Rüzgarı'la Fatmayı izlerken ağzım durmadı.

Destekli 70 diye bağırdım. Fatma hemen baktı:
-Arkadaşlar Güneş südyen numarasını söylüyor..

-Ah tatlım kimin Destekli 70 olduğu belli şuan okuldaki çocukların en az birini çevirsek hepsi söyler. Neyse sen ucubeliğe devam et sürtük.

-Sen kime ucube sürtük diyorsun?

-Sana fat.

-Bana Fat Deme benim adım Su

-Ah tatlım hadi kimliğini çıkarsana

Bizim Fat büyük bir bozuntuya uğrayarak bana doğru geldi bende ona doğru yürüdüm ve anında saçına giriştim. O anda Azra geldi ve bizi ayırmak yerine oda kavgaya girdi canım kardeşim.

Bunu gören Fatmanın yanındaki sürtükleri
Olaya dahil oldu.Ülkü ve Aslı'da kavgaya girince herkes tezahürat yapıyordu Azra'nın sevgilisi Deniz Azra'yı kavgadan almaya çalışıyor. Burak video çekiyor. Eren ve Altuğda diğer iddia paraları topluyordu. En son Cem ve Fatmanın bi erkek arkadaşı bizi ayırdı.

Sonra abücagde toplandı.

Azra Burak Ülkü Cem Altuğ Güneş Deniz Eren.

Azraylan Deniz sevgiliydi

Ülküyle Eren birbini seviyordu ama Ülkünün kıskanç kuzeni Altuğ sayesinde bir araya gelemiyorlardı

Altuğ'da çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyordu işte Burak ve ben ise grubun sapgillerindendik iste..

Cemde benim bi tanecik kardeşimdi Azra'dan sonra en değer verdiğim insandı.

Okulun son gününde yapmadığımız şey kalmadı. Okulun yangın zilini çalıp durduk perdeleri  kestik masaları kazıdık koridorlara yağ döktük ve öğretmenler odasına hortumla su bastırdık. karneleri almıştık sonuçta herkes gitmişti rahat rahat yapabilmiştik. Çok eğlenmiştim ama rüzgarı üç ay boyunca azcık görücektim üzülüyordum ve sabah ki olay sürekli aklımdaydi ve sinirlerimi. Bozuyordu herkes ne oldu diye soruyordu ben geçiştiriyordum ama hayır

Sanırım Rüzgar'dan hoşlanıyorum..

Keyifli okumalar..

Kıskanç SevgilimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin