☾ Matematica iubirii ☽

57 9 5
                                    

O carte cu mult potențial,scrisă de mikayla4d  iar în spatele ei se află o documentație bună, autoarea arătându-ne printre rânduri că știe exact despre ceea ce scrie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

O carte cu mult potențial,scrisă de mikayla4d  iar în spatele ei se află o documentație bună, autoarea arătându-ne printre rânduri că știe exact despre ceea ce scrie. Pe mine una m-a captivat povestea, este o poveste superbă plină de emoție, un adevărat roman de dragoste pe care aș vrea să îl văd într-o bună zi prin librării.

Coperta: ne arată protagoniștii cărții, fiind o copertă vie, frumoasă, lăsând o urmă de mister pe alocuri.

Titlul: este unul complex, matematica fiind înclinația Anastasiei, personajul principal al cărții care se lovește de un nou sentiment, un sentiment real numit iubire.

Descriere: este una superbă, fiecare sentiment fiind bine detaliat și pus în valoare. Are o continuitate frumoasă, o estetică la fel de frumoasă iar bagajul lexical este unul bun.

Conținut: protagonisca cărții, Anastasia Dumitru, o tânără ambițioasă și deșteaptă află că a obținut postul de profesoară de matematică la unul dintre cele mai bune licee din Anglia, Brighton College. Aici îl întâlnește pe noul director, Octavian Popovici, un râvnit burlac căruia reușește să îi dea lumea peste cap. Tind să precizez că este o poveste care te va ține cu sufletul la gură, plină de emoții și sentimente.

Vă las pe voi să descoperiți frumoasa poveste a Anastasiei și să vă pierdeți printre rândurile superbe ale cărții. 💕

PromovăriWhere stories live. Discover now