kendimize gelelim☀🍃

10 3 1
                                        

Evet ben bir karamsarım daha doğrusu siz benim gerçekleri bu dediğim bu  hayata karamsarlık diyorsunuz. dönün de ardınıza bir bakın. Şimdi diyorsunuz ki ben yalnız değilim, değil mi¿ sadece öyle sanıyorsunuz, şu her daim yanımda dediğiniz insanlara dönün de maskesiz hallerini görmeye çalışın, sadece hata yapın istemedikleri bir şeyi yapın kendinizi anında kapının önünde bulursunuz, kimse kimseyi sevmiyor bu zalim, acımasız,  dünyada şimdi var mısınız benimle yalanlardan uzak bir yere gelmeye, sadece artık kimseye aldanmayın, aldanmayalım istiyorum.

Benimle olanlar siyah bir kalp bıraksın buraya gerçeklerle yüzleşmeye var olanların sayısını görelim...

Merhaba, ben Melis Keskin:

Ben 21 yaşındayım
Zayıf biriyim (50 kg)
Yeşil gözlerim var
1.66 cm' lik bir boy' a sahibim

Merhaba Ben Murat  Kaplan :

Ben 22 yaşındayım
65 kg' m
Ela renkte gözlere sahibim
1.77 cm' lik bir boy' a sahibim

Merhaba,ben Buse Korkmaz:

Ben 21 yaşındayım
55 kg' m
Koyu kahverengi gözlere sahibim
1.70 cm'lik  boyum var

Merhaba, ben Atakan Soylu:

Ben 22 yaşındayım
65 kg'm
Kahverengi gözlere sahibim
1.75 cm'lik  boyum var.

Benim hikaye mi dinlemeye var mısınız? Gerçek bir hikaye dinlemeye ???

Melis:
Size biraz hayatımdan bahsedeyim...

Ben babama çok düşkün bir kız çocuğuydum her şey babamın anlattığı o masallardan oluşuyor sanmıştım oysaki öyle değilmiş. Hiç bir şey o masallardaki kadar masum değilmiş, hiç bir şey o toz pembe masallar kadar düzgün değilmiş. Hayat acımasızmış.

Babam ile annem o gece yine kavga ediyorlardı alışmıştım, Şimdi diyeceksiniz ki altı yaşında bir çocuk nasıl alışmış olabilir siz; de her gece küfürler savrulan, kavganın hiç bir gün eksik olmadığı bir evde yaşasaydınız, siz de alışırdınız. Annem, babamı hiç sevmedi babam hep bir umut belki sever diye bekledi, ama olmadı annem başka bir adamı seviyormuş. Babamı da sırf o adam başka bir kadını seviyor diye, kıskandırmak için kullanmış.  Babam başta anlamamış ama sonradan farkına varmış. Farkına vardığında  iş işten geçmiş. Dedem yani; annemin babası babam ile annemin görüştüğünü görmüş. Laf söz olur diye de babamı, annemi istemeye zorlamışlar ve bu evlilik bir hayal kırıklığı üzerine kurulmuş. Annem hiç babamı sevmeye çalışmamış. Oysaki babam her seferinde çabalamış, ama nafile tek tarafın isteği ile olacak bir durum degilmiş bu. Bu yüzden annem 'her gece' evet hemde "her gece" bir kavga çıkartıyormuş  babam her seferinde alttan almaya çalışsa da boşunaymış. Annem bana hamile olduğunu öğrenince aldıracakmış nenem olmasaymış aldıracakmış. Nenem öğrenince aldırmasına izin vermemiş.  Annem bir çok kez intihar etmeye çalışmış, fakat hiçbirinde başarılı olamamış. Ben doğduktan sonra bebekken beni babama bir çok kez bırakıp gitmeyi denemiş ama yapamamış. Yapmamasının sebebi bizi sevmesinden değilmiş  dedem, nenem, teyzem engel olmuş gitmesine. Annem alkolik bir kadının teki olmuş. Her gece eve geç saatlerde gelen, babama hesap verme gereği duymayan vurdumduymaz birinin teki olmuş. Babam ne mi yapmış; o sadece bana tutunmuş o bu evliliği bitirirse benden ayrılacağını düşündüğü için ayrılamamış. Babam bana küçükken bir sürü masal okurmuş bütün masalların içinde, tek kahraman benmişim gibi yaparmışız. O zaman benim dünyam toz pembeymiş, şimdiki gibi simsiyah değilmiş.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 01, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

UYUMSUZWhere stories live. Discover now