Bemutatkozás

21 4 0
                                    

Sziasztok, Kimberly Blossom vagyok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sziasztok, Kimberly Blossom vagyok. Bostonban élek, egyedül, a kutyámmal Moon-al. 19 éves vagyok, Moon meg 3.

Szeretek fotózni, a legjobb barátnőmnek, Anna Maynardnak én szoktam néha készíteni a fotóit, meg a bolond Leondre Devries haveromnak is.

Van egy bátyám, David Blossom, ő Franciaországban lakik a szülővárosunkban, Parisban a feleségével, Hanna-val és lányával, Sabrina-val. Nos igen, félig francia, félig angol vagyok.

Mióta anyánk meghalt nem szoktam olyan sűrűn énekelni. Míg élt mindig együtt szoktunk énekelni, híres énekesnő volt, apám meg a fotósa, és összejöttek, majd jött a bátyám és végül én 3 évvel később. Apánk meg most lesz 1 éve, hogy meghalt. Akkor döntöttem úgy hogy elköltözök az országból, hogy kiszellőztessem a fejem és azóta is itt élek a kutyusommal, aki amúgy Husky, egyik szeme kék a másik zöld.

A két legjobb barátommal amikor csak tudunk elmegyünk kávézni Londonba, főként mikor van valamelyikünknek mesélni valója.

Stílusomra sokan mondják, hogy e-girl féleség, vagy épp rockos, sosem tudják eldönteni. Hajamat is szeretem festetni, és meglepően jól bírja a sok festést, mondjuk ezt anyámtól örököltem, mikor megunta ment fodrászhoz.

Szeretnék majd egy tetkót és még egy piercinget, a fülembe. Jelenleg csak egy pc-m van, az orromba.


פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ×


Hamarosan jön az első rész, eleinte instagramos story beütése lesz, és onnantól normális részek lesznek, közbe közbe ilyen instagram posztokkal, csoportos beszélgetésekkel, meg ilyenekkel, remélem tetszeni fog. ^^ <3

A borítót köszönöm szépen xyVeronikaxy-nak, remek munkát végeztél <3

פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ×

Confusion ||Bradley Will. Simpson||Where stories live. Discover now