☦️Culturi Satanice ☦️

17 1 0
                                    

💀 CUPRINS: 1. The Vampire Cult
                       2. The Order Of The Solar Temple
                       3. The Chicago Rippers
                       4. The The Fall Rivers Cult
                       5. The Carnival Killers

➡️Cult Satanic - adunare de persoane îmbrăcate în robe negre, adunate în  jurul unui foc (de obicei) sau în clădiri abandonate (in jurul unei pentagrame) sau la un sediu , aceștia cântând melodii sau rugăciuni demonice , si făcând sacrificii de persoane, animale (crime) si mâncare în scopul realizării unei legături cu demoni sau chiar însăși Satan.

➡️ Satanism -  O filosofie bazată pe Biblia Satanică si pe Biserica lui Satan, fondată de Anton LaVey. În această filosofie, Satan devine un simbol pozitiv al sinelui si ego-ului, satanismul fiind influențat de libertarianism, unde LaVey declară că "sataniștii sunt născuți, nu făcuți...au o boală numită Independență" . Sataniștii se opun religiilor ce plasează oamenii într-un raport de subordonare față de zei (iudaismul, creștinismul, islamul ,etc). O dogmă a satanismului modern este "Eu sunt Dumnezeul meu". Un fapt surprinzător este că Satan , perceput ca "diavol" in cultura populară , nu este venerat , fiind considerat doar un arhetip literar ce este un exemplu de opoziție față de umilință și credință.



1. The Vampire Clan (sau Clanul Vampirilor) este un cult satanic , ce se pare că a fost reunit in anii 90 , când un adolescent din SUA , pe numele lui Rod Ferrell in vârstă de 16 ani , de asemenea un vampir vechi de 500 ani numit Vesago  , se pare că l-a întâlnit pe Heather Wendorf la liceul lor din Florida.

Ferrell s-a mutat in cele din urmă in orașul  natal din Kentucky , unde ego-ul (idolul) său Vesago era liderul unui cult al vampirilor ce se angajau in ritualuri, unde își consumau sângele unuia celuilalt. Wendorf a ținut legătura cu el, si i-a spus curând că trăiește mizerabil acasă cu rudele lui. Vesago a intervenit apoi pentru a "salva" ziua.

În 1996, Ferrell si cultul lui (alți 3 adolescenți - 2 fete și un băiat) au condus la casa lui Wendorf, unde Ferrell si celălalt băiat vampir i-au bătut tatăl până la moarte cu o bară în timp ce acesta dormea. Mama lui, a descoperit scena groaznică și a aruncat cafea fierbinte pe Ferrell, acesta ripostând sărind pe ea, până a omorât-o. Apoi, ca un Zorro rău și foarte răsucit, a ars litera V in corpul tatălui lui Wendorf.

În cele din urmă, cultul a fost prins când una din fete a sunat la părinți, pentru a cere bani și Ferrell a primit o condamnare pe viață pentru crime.

2. The Order Of The Solar Temple ( cultul Ordinului Soarelui ) este si acesta un cult satanic , format din 2 slujitori ai diavolului , Joseph Di Mambro si Luc Jouret au avut niște ritualuri cu adevărat absurde , ce au dus la moartea 74 persoane.
   
Cultul a început în anul 1984 și se crede că Iisus era un "Dumnezeu solar" care avea să se întoarcă curând pe pământ și să creeze o religie care era o fuziune a Islamului și Creștinismului.

Prima crimă a fost a unui fiu ce era membru OST , care a fost înjunghiat până la moarte cu o miză de lemn , deoarece Di Mambro a crezut că este Antihristul. Situația a devenit și mai ciudată, căci la 3 zile de la un ritual numit "Ultima cină" 15 membrii ai cultului s-au sinucis cu otravă si alții 8 au fost găsiți morți din alte cauze. În Elveția, unii dintre acești membrii au fost găsiți într-un templu subteran , îmbrăcați în haine de ceremonie și aranjați într-un cerc cu picioarele toate atinse și capetele acoperite în saci de plastic.

Ulterior,  în Franța , au fost găsite 16 cadavre în același mod, fie împușcate ori imolate.

3. The Chicago Rippers ( cultul Spintecătorilor din Chicago ) formați din Robin Gecht, Edward Spreitzer  si din 2 frați Andrew și Thomas Kokoraleis au fost un cult cu adevărat tulburător.

Prima lor crimă a fost descoperită în 1981, după răpirea unei femei Linda Sutton , în vârstă de 28 ani ce a fost găsită după 10 zile violată si înjunghiată până la moarte cu pieptul stâng tăiat - ceea ce a devenit un "semn distinctiv" al uciderii cultului.

Aceștia au ucis 18 femei in total, rapindu-le in primul rand. Ritualul de ucidere implica violarea victimelor in apartamentul lui Gecht , apoi îndepărtarea pieptului stâng cu sârmă de pian. Iată locul in care devine supărător: Membrii cultului se masturbau pe sân înainte de tăiere, in timp ce Gecht citea din Biblia Satanică.

Aceștia au fost aduși cu plăcere in fața justiției când una dintre victimele lor, Beverly Washington a supraviețuit ritualului , apoi fiind aruncată pe calea ferată și a fost găsită, le-a descris autorităților cum arătau membrii cultului , dar și camioneta cu, care aceștia răpeau victimele.

4. The Fall Rivers Cult (cultul din Fall Rivers)  acest cult satanic era condus de Carl Drew , un proxenet ce controla prostituatele speriindu-le cu satanismul, Fall Rivers Cult a fost operațional până în anii '70.

Drew s-a crezut a fi fiul lui Satana , iar în timpul ritualurilor ținute în pădure vorbea în diferite glasuri și limbi. Când Drew a decis că sacrificiile umane sunt necesare (cultul a început destul de "inocent" - sexul și drogurile) , Donna Levesque , o prostituată în vârstă de 19 ani a fost legată și bătută în cap cu o piatră . A doua victimă, Barbara Raposa , a fost găsită pozată pe o grămadă de stânci , dispuse ca un fel de altar, ucisă la fel ca Lavesque.

Cea mai înspăimântătoare crimă a fost cea a Karen Marsden, în vârstă de 22 ani, care a fost martorul crimei lui Levesque, si era gata să se prezinte la poliție. Drew a aflat și a ucis-o la fel ca celelalte femei - dar nu s'a oprit acolo. El i-a r cu mâinile goale, ordonând altui membru al cultului să îi taie gâtul.

Apoi, a tăiat un X in pieptul lui Marsden folosindu-i sângele ca să traseze alt X pe fruntea lui Murphy înainte de ai dezasambla capul de pe corp.

5. The Carnival Killers ( cultul Ucigașilor de la Carnaval)

Jimmie Penick, Mark Goodwin , David Lawrence  și frații Keith au făcut parte dintr-un cult satanic , iar în anul 1991, un colaborator de al lor la ce lucra la un carnaval călător William Anthony a dorit să se alăture.

Cererea sa a fost respinsa, dar știa deja despre o crimă comisă de cult, si a încercat să îi șantajeze. Goodwin și cei doi frați Lawrence l-au dus pe Anthony la un altar ascuns, unde i s-a cerut să se întindă. După ce s-a rugat lui Satan, Penick la tăiat pe Anthony de la gât spre stomac, și apoi fiecare membru al cultului și-a luat rândul făcând o cruce inversată pe corpul acestuia, in cele din urmă  i-au tăiat capul și mâinile arzându-le , iar restul de corp l-au aruncat în câmp.
Pe final , membrii cultului s-au îngrijit să ia cina cu banii din buzunarele lui Anthony.

☦️CULTURI SATANICE Where stories live. Discover now