Chapter || 15

521 25 0
                                    

,,A világ minden bölcsessége és az összes jó tanács sem mentesít attól, hogy néha bal lábbal kelj fel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


,,A világ minden bölcsessége és az összes jó tanács sem mentesít attól, hogy néha bal lábbal kelj fel. Ha valaki nincs a legjobb kedvében és goromba veled, az nem a te hibád. Hagyd, hadd nyugodjanak meg a kedélyek. Mindnyájunknak vannak ilyen napjai."
-Demi Lovato

Későn feküdtem le, de mégis korán felkeltem. A szemem majd leragadt, de nem aludhattam tovább. Persze egy percig sem bánom, hogy tegnap olyan sokáig elmaradtam. Ha visszagondolok a csókunkra, akkor levakarhatatlan mosoly kerül az arcomra. Nem is tudom már megmondani, hogy mikor is kezdtem a napot mosollyal az arcomon.

Ma a kikötőt fogjuk ellenőrizni. Mivel lassan én leszek az ország feje, ezért tisztában kell lennem a legfontosabb teendőkkel. Ezek közé tartozik az árumegállító jogunk. Mivel miénk az Égei-tenger kereskedelmi joga, ezért legalább egyszer látnom kell azt a helyszínt ahol a megállított hajókat ellenőrzik. Így ha később baj adódna, akkor tudni fogom hogy kit keressek és hol. Nem állhat le a kereskedelem napokra. A problémát azonnal el kell hárítani, és nekem segédkezet kell nyújtanom benne. Mivel az én országom, és az én felügyeleti jogom lesz.

Úgyhogy egy viszonylag kényelmes ruhadarabot kaptam. Persze tiarát viselnem kell. Mindig kell. Az út hosszú lesz mivel a sziget túloldalára kell mennünk, de két óra alatt minimum odaérünk. Egyértelműen autóval megyünk. A helikopter csak különleges esetekre van. Nem akarok a kelleténél is nagyobb feltűnést kelteni. Tökéletesen jó nekem az autó.

A ruhám végre nem szoknya, hanem egy elegáns, hercegnőhöz illő nadrág. Ilyen overál szerűség, de mégis csak úgy sugározza az eleganciát. A tiara a díszítésnek megfelelő színű, és körbefut a fejemen. Tehát hasonlít egy koronához, de közel sem az. A cipő egy kisebb sarkú fekete lakkozott magas sarkú. Teljesen jó a ,,tengerpartra", de mégis megtartja azt a tartást és kecsességet melyet egy ruha, és cipő ad a viselőjének. És tegyük hozzá kényelmes is...Az biztos hogy Atyámnak nem fog tetszeni a majdhogynem köldökig érő kivágás az elején. A dekoltázsomból semmit sem mutat, de eléggé feltűnő.

 A dekoltázsomból semmit sem mutat, de eléggé feltűnő

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hercegnőnek születve /Befejezett/Where stories live. Discover now