Knocking on heavens door.

667 33 5
                                    

P.O.V. Ashton

Vermoeid ga ik recht op in mijn bed zitten. Ik wrijf met een hand in mijn gezicht. Ik kijk om me heen en even ben ik in de war. Waar is Luke? Vraag ik me af. Ik weet zeker dat hij naast me lag toen ik in slaap viel. Plots heb ik medelijden met hem. Hij probeert er echt alles aan te doen om me beter te laten voelen, hij blijft zelfs bij me slapen om er zeker van te zijn dat ik me niet slecht voel 's avonds. Maar het enige wat we de laatste dagen doen is ruzieën. Ik hoor de vogels buiten fluiten en herinner me dan weer wat ik gedroomd heb. Ik was samen met Jara aan het pickniken in het park. Sinds Michael voor Ambre heeft gezongen, wat inmiddels alweer een week geleden is, droom ik élke nacht over haar, als ik slaap tenminste. Met het slapen gaat het nog niet echt veel beter. Er zijn nachten dat ik wel slaap, dit zijn vooral de nachten dat een van de jongens, meestal Luke, bij me slapen. Maar de meeste nachten lig ik klaar wakker in mijn bed. Ik zucht en stap uit bed. 

Het is akelig stil in huis. Het is misschien wel vroeg, maar meestal is er wel iemand wakker. Ik loop de keuken in en zie een briefje op tafel liggen. 

Calum & Joanne en Michael & Ambre zijn naar een of ander huisje voor het weekend. Ik ben bij mijn moeder. Over twee dagen ben ik thuis. Bel als er iets is!
-Luke

Ik zucht en loop naar de koelkast. Ik haal het pak chocolade melk er uit en drink het uit het pak. Dan loop ik naar de woonkamer. Ik zet de tv aan, maar de beelden dringen niet echt tot me door. 

Na een half uur besluit ik dat ik een douche wil nemen. Ik sta op, zet de tv uit en loop naar boven. Ik zet de douche aan en wacht tot het water warm is. Dan stap ik onder de douchen en voel de warme water stralen over mijn lichaam. Ik sluit mijn ogen en probeer even te genieten van dit rustige moment. 

Na een hele lange tijd, zo lang dat mijn huid begint te verschrompelen, stap ik uit de douche. Ik pak een handdoek en droog mezelf af. Daarna wikkel ik de handdoek om mijn middel en loop mijn slaapkamer in. 

Ik ga voor mijn kast staan en open die. Ik trek er een jogging broek uit, een shirt trek ik later wel aan... Ik ga op mijn bed liggen en staar naar het plafond. Ik wil mijn handen onder mijn hoofd leggen voor ondersteuning als ik iets onder mijn kussen voel. Ik zucht, wetend wat het is en wetend dat ik het er niet onderuit zou moeten halen, en haal het er onder uit. Ik staar naar het foto'tje. Het is een van de weinige foto's die ik van Jara heb. Ik staar naar de foto en streel er met mijn duim over. Pas als er een traan op valt, merk ik dat ik huil. Ruw veeg ik de tranen van mijn wangen, wat geen nut heeft want er vormen zich vrijwel direct nieuwe tranen in mijn ogen. Ik ga weer liggen terwijl ik de foto tegen mijn borst aan klem en zachtjes huil. Dan hoor ik de deurbel gaan...

P.O.V. Calum

'Welkom in ons tijdelijk huisje.' Zeg ik terwijl ik de deur open. Joanne en Ambre lopen verbaast naar binnen terwijl ze verwonderd om zich heen kijken. Op het laatste moment besloten Michael en ik een huisje voor een lang weekend te huren. Het huis is redelijk groot, het heeft twee verdiepingen, drie slaap kamers, twee badkamers, een grote keuken, een woon/eetkamer met tv én het is op loop afstand van het strand. Ik pak de koffer van Joanne over. Ze wilt tegen stribbelen maar ik geef hem niet terug. 'Ik draag hem, lief.' Zeg ik terwijl ik snel een kus op mijn mond druk. Ze rolt haar ogen. 'Kies jij maar een kamer uit.' Zeg ik. Ze knikt en loopt naar boven. Ik loop achter haar aan. 

Na een uur zijn we het hele huis doorgelopen en hebben we onze spullen in de kamer gelegd. Inmiddels zitten we het leef gedeelte van het huis. 'Dus, gaan we booschappen doen, of naar het strand?' Vraagt Michael. We wisselen allemaal wat blikken. 'STRAND.' Zeggen we allemaal op het zelfde moment. Met z'n alle rennen we naar boven om ons om te kleden. 

'Aaah, zon, zee, strand. Wat wil je nog meer?' Zegt Ambre terwijl ze op het zand gaat zitten. Ik knik instemmend toe. Ik leg mijn handdoek op de grond waarna Joanne er gelijk op gaat zitten. 'Oh, sorry, wilde jij hier gaan zitten?' Vraagt ze me onschuldig. Ik knik en pruil. 'Aw, heb ik je nu verdrietig gemaakt?' Vraagt ze me. Ik knik nogmaals en doe alsof ik huil. 'Suck it up, baby.' Zegt ze. Ik rol mijn ogen en til haar zonder enige moeite op. 'Calum, wat doe je?' Roept ze lachend uit. Ik ren in de richting van het water en al snel heeft ook Joanne in de gaten wat ik van plan ben. 'Nee, Cal, stop! Laat me los.' Lacht ze terwijl ze me 'slaat' op mijn rug. Als we in het water zijn gilt ze door het koude water. Ik lach en laat haar los, waardoor ze onderwater terecht komt. Als ze weer boven water komt lach ik nog harder. 'Oh, nu kan je het krijgen ook!' Zegt ze lachend terwijl ze water naar me begint te spetteren.

P.O.V. Ambre

Met gemengde gevoelens kijk ik naar Cal en Jo die in het water bezig zijn. Tuurlijk ben ik blij voor d'r. Maar ik snap niet dat ze zo zorgeloos bezig kan zijn. Is ze soms vergeten in wat voor een problemen we op dit moment wel niet zitten? Ik snap ook totaal niet hoe ze me heeft kunnen overhalen om mee te gaan. Agh, soms word ik zo gek van haar zorgeloze gedoe. 'Gaat het, baby?' Onderbreekt een prachtige stem mijn gedachte. 'Sorry?' Vraag ik terwijl ik probeer te glimlachen. 'Je kijkt zo boos.' Zegt hij. 'Het gaat prima, gewoon een beetje moe.' Zeg ik hem. 'Weet je het zeker?' Vraagt hij me. Ik knik, waarna er een stilte valt. Geen ongemakkelijke stilte, maar gewoon een fijne stilte. Dan opeens, out of nowhere, drukt Michael zijn lippen op die van mij. Ik glimlach. 'Waar was dat voor?' Vraag ik lachend, nadat hij terug heeft getrokken. 'Omdat je zo geweldig bent.' Zegt hij. 'Je bent zo cheesy.' Lach ik. 'That's what you like about me.' Zegt hij grijnzend. Ik zucht 'zielig, maar waar.' Plaag ik hem. Hij doet nep beledigd. Ik druk mijn lippen op de zijne. 'I like you so much!' Zegt hij tegen mijn lippen. Ik glimlach alleen maar.

Lost boy DUTCH FANFICWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu