Beş

271 18 9
                                    

Baloda
Harry'den

Neville ile birlikte kızlar yatakhanesinin önünde bekliyorduk. Önce Cho geldi. Onu gördüğümde az daha bayılacaktım. Çok güzeldi😍

Ardından Ginny geldi. Ama dur bir dakika Kalbim deli gibi çarpıyordu. İçime garip duygular doluyordu. Terliyordum. Dur sakin olmam gerek. Derin bir nefes aldım. Tamam artık sakinim. Yok ne sakin olması!? Ölüyorum. Neyse

Ginny'den

Dışarı çıkıyorduk. Harry Cho'yu görünce büyülendi. Bende çıktım. Harry'e bir şeyler oldu. Ama umrumda değil! Biz gittik. Kafamı arkaya çevirdiğimde Harry ve Cho konuşuyordu. Ah! Şu Japon kaşarından nefret ediyorum.

Salonda
Ginny'den
Harry'i düşünme ,Harry'i düşünme,Harry'i düşünme. Mal adamın teki zaten. Ama valla bunu düşüneceğim hiç aklıma gelmezdi.

Baloda dans ederken Cho ile birlikte ateş viskisi içiyorlardı. Ben alkol almam en fazla bir Kaymak birası içerim. Onun da tadı çok güzel zaten. Neyse Harry bir ara aldı Cho'yu piste çıkardı. Dans ederlerken herkes onlara baktı!

Valla ben O Japon kaşarının yerinde olmayı çok isterdim! Sinirden arkamı bile dönmeden salonu terk ettim. Arkamdan ayak sesleri duydum. Ve tanıdık bir ses bana" Ginny dur!"diyordu. Arkamı dönünce Jennie'yi gördüm. Malfoy olmasına rağmen en yakın Slytherinli arkadaşım dı.

Jennie"GinGin eğer böyle davranırsan bu iş yürümez. Chang denen Japon kaşarına aldırma sen."dedi. Ve ben"Evet tamam JenJen çalışırım."dedim. Ve böylece 4.senede bitmişti.

Nasılsınız arkadaşlar? Özür dilerim,uzun zamandır bölüm yazmıyorum. Başka başka kitaplarım vardı. Onlarla uğraşıyordum. Ama sakın bu kitabı unuttum sanmayın! O benim ilk göz ağrım. Watty'e yazdığım ilk kitabım. Bu arada Cho tam bir kaşar değil mi?Neyse görüşürüz

Sihirli Günler;)

Hinny ♥️♥️♥️😍😍😍😘😘😘Where stories live. Discover now