Capitolul 22

266 28 4
                                    

Harry

Bat la usa pe aproape 10 minutesi nu are de gand sa deschida , stiu ca a auzit discutia dintre mine si mama , si apoi ce pot sa fac mai mult , am salvat-o de la cine stie ce traficantii de tot felul , bine ca nici eu nu sunt usa de biserica dar nu mi-as bate joc de ea , nu mai mult decat o fac . Dar la naiba copila asta ma atrage si oricat asi incerca sa o fac sa ma urasca si sa faca naiba ceva , sa nu mai fiu atras de ea ,ea imi tranteste cate o bomba care ma dezarmeaza , cum poti sa fii asa de bun . Intru nu are de gand sa raspunda o sa vad daca e bine.
Intru cu forta in camera si nimic goala .
Oo la naiba daca si-a facut ceva si eu stau ca prostul la usa , intru in baie sperand totusi ca face dus , dar adevarul ma loveste iar copila asta este ,atat de imprevizibila , si tu un prost , cum ai putut sa ii faci atatea la starea precara pe care o avea ,ma mustra constiinta . A si scris mesaje de adio fac ceva pe mesajele ei , daca indrazneste sa moara , nu o sa ma iert ,nu ii permit.
-Ma auzi , nu iti permit sa mori , esti a mea , nu ai dreptul asta.
Tip ca un disperat si o iau in brate ,si fug cu ea in camera . Strig dupa mama sa sune un doctor , o schimb si o curat . Ii bandajez mana sa ii opresc sangerarea, arat ca un diperat , si asta si sunt , de acum printesa o sa stai la mine in camera , nu te mai pierd din ochii.
Intra mama cu doctorul si se aproprie de ea , o consulta si ii pune o perfuzie .
-Stati linistit ati salvat-o la timp nu a avut timp sa pateasca ceva , a lesinat probabil din lipsa mancarii , a avut un soc , de a recurs la asa ceva ?
-Ne-am certat putin , si a aflat niste lucruri despre parintii ei si asta probabil a afectat-o, si a fugit si sa inchis in camera .
-Ati lovit-o?
-Doamne doctore , va auziti macar , cum sa fac asa ceva. Am venit dupa ea si am incercat sa o conving sa deschida usa , si cand nu am reusit am fortat usa , si am gasit-o in baie.
-Aveti grija de ea, si va recomand un psiholog .
-Multumesc eu sunt unul , o sa ii prescriu ceva antidepresiv. Cand se va trezii? .
-Probabil in cateva ore , apoi are nevoie de un meniu zilnic , si daca nu vrea sa manance , din pacate va trebuii sa ii administrez perfuzii.
-Stati linistit , va manca .
-O seara frumoasa , eu o sa ma retrag
-La revedere domnule doctor .
Dupa e doctorul pleaca ma pun langa micutul ingeras , cum oare a avut curajul sa faca asta . O sa isi revina , trebuie sa isi revina , nu are voie sa nu se trezeasca . Tin micul trup in brate si ma rog la toti zeii sa nu pateasca nimic . Adorm intr-un final. Rapus se oboseala

Evadand din realitateDove le storie prendono vita. Scoprilo ora