Bölüm 50

470 35 48
                                    

Düğün günü
Karol'dan
Sabah uyandım bugün Ruggeroyla evleniyordum çok mutluydum. Hemde Michael ve Valentina ile birlikte hiç hayatımın böyle olucağını düşünmemiştim. Uçurumdan düştüm. Düşmesydim belkide hayatımın küçuklüğümün aşkını bulamıyacaktım. Annem öldü yıllarca annem dediğim kadın üvey annem çıktı onunla sadece 1 gün geçirdim. Ama hiç bir şeyi hatırlamıyordum. Ruggeroyla karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. Yıllardır onu görmemiştim ona küçükken aşıktım ama yangın her şeyi mahfetti Ruggero öldü sanmıştım. Cok acı çekmiştim şimdi ise en mutlu günüm onunla evlenicem.
Ruggero'dan
Bugün Karolla evlenicem o kadar çok şey yaşandı ki Karol çok acı çekti. Valentinada acı çekti. Ama bugün en mutlu günümüz bu günü kimse bozamaz. Damatlığımı giydim ve aşağı indim. Michael zaten aşağıdaydı Michaelde yakışıklı olmuştu ama benim kadar olamaz. (Çileklikte bir numara)Karolda aşağı iniyordu melek gibi olmuştu.
Valentina'dan
Hemen gelinliğimi giydim. Aşağı inmeye başladım. Michael ablam ve eniştem aşağıdaydı. Hemen yanlarına gittim ve birlikte düğün salonuna gittik. Michaelin ve eniştemin annesi babası önden gitmişti. Düğün salonun içine girdik ne kadar çok kişi vardı. Nikah memuru geldi ve soru sormaya başladı. (klasik sorular o yüzden yazmıyorum)
-EVET dedi ablam. Sıra enişteme gelmişti.
-EVET dedi eniştem. Şimdi sıra bize gelmişti.
-EVET dedim.
-EVET dedi michael ve bizde evlenmiştik. Hep mutlu olucaktık......

blimy_67 nin kitabını okur musunuz?

RUGGAROL(Tamamlandı)Where stories live. Discover now