Capitolul I

173 5 0
                                    

Capitolul I

I

Porneste melodia asta ( John Legend - You and I ) Nu are rost sa citesti fara ea. Stii..? E parte din aia romantica. Mai mult...

E aceeasi melodie pe care o auzeam pe fundal in timp ce ma lua in brate. Asezandu-se confortabil cu capul pe umarul meu, o vedeam in oglinda din fata noastra, ea fiind in spate. Zambea.

Ma strangea din ce in ce mai tare si imi spunea ca nu voia sa plece inca. Crede-ma, te-ai fi indragostit de asta, suna ca torsul unei pisicute lenese in timp ce se aseza din ce in ce mai bine si ochii ii sclipeau pe masura ce pulsul crestea. Ii placea sa fie asa, stiind ca si mie imi place atat de tare sa o vad asa. Si stiu ca i-ar fi placut mai mult ceea i-am raspuns, si anume ca nu e nevoie sa plece, ca poate lua urmatorul autobuz. Nu stiu daca i-a placut, dar presupun; altfel de ce m-ar fi tras pe spate, cu ea langa mine, cu un picior mult peste al meu si cu capul care-si cauta, obosit, culcusul printre paru-i care ma gadila de fiecare data?

Ii placea sa se joace, de obicei era mult mai energica dar se parea ca baia fierbinte a amortit-o putin si placut. Si atunci e evident de ce mi-a spus ca vrea sa mai ramana, cine-ar fi vrut sa plece? Nu mai spunea nimic, doar isi misca usor piciorul peste al meu si ma zgaria si mai usor pe brat - stia cat ador asta. Se parea ca inca era cu gandul la petalele de trandafir si toata spuma pe care le-am lasat in urma. Nu stiu despre ea, dar eu cu gandul la acelasi lucru. Mai exact, la momentele in care isi lua curioasa o mana mare de spuma, se uita fascinata spre ceea ce urma sa faca si apoi sufla cu putere spre mine, zambind ca un copil. Savura fiecare moment, fiecare abur care iesea din cada fierbinte. Nu ne dadeam seama cine sau ce era mai incins, daca apa ne incalzeste pe noi sau invers, dar nu e ca si cum ar fi contat. Se lasa pe spate, jucandu-se cu cate o petala din zecile care o inconjurau si ma privea suficient de intens incat sa-mi spuna mai multe decat mi-ar fi spus prin cuvinte. Eu ma multumeam sa o privesc.

Dintr-un motiv sau altul, nu ma simteam pe deplin bine, nu era din cauza ei. A observat imediat si a inceput sa faca ca de fiecare data cand ma vede asa - a ridicat putin barbia, cu o privire bosumflata. Voia sa ma inveseleasca. Si a reusit. Apoi m-a privit pofticioasa. Era felul ei de-a spune sa iesim de acolo si sa mergem in camera. La un moment dat, se opreste in loc si ma priveste fix, fara sa spuna un cuvant. Isi lasa jos prosopul care o acoperea intr-un fel in care parea sa voia sa scape de el, apoi se duce spre unul dintre dulapurile mele. Exact cum am presupus din mers, a luat una dintre camasile mele. Cu parul inca ud, se rotea pe langa mine ca pentru o sedinta foto. Mi-am dat seama ca era in lumea ei si se simtea bine, asa ca n-am deranjat-o din asta - am zambit, apoi m-am dus sa-mi iau un tricou. Abia am apucat sa ma intorc si am simtit-o apropiindu-se. Da, nu aveam nevoie sa o vad, puteam sa o simt. A venit usor spre mine si m-a luat in brate. Asezandu-se confortabil cu capul pe umarul meu, o vedeam in oglinda din fata noastra, ea fiind in spate.

Zambea.

II

Asezandu-mi confortabil capul pe umarul lui , zambeam . Acesta privea in oglinda din fața noastră ranjind mulțumit . Oare ce îl mulțumea mai mult , faptul că îl privesc într-un mod afectuos , sau momentele tandre de acum cateva minute? Sincer , nu îmi pasă . Dilema mea e că , de ce în timp ce sunt aici cu el , mă gandesc la altul ?E normal ? Dacă mă gandesc mai bine , da e normal . Acest el , e doar un străin cunoscut intr-un club acum cateva ore . Iar celalalt , ei bine , e iubirea vieții mele , iubirea vieții mele care m-a lăsat singura , in timp ce el e bine mersi in America . Aș prefera să fim ca Romeo și Julieta , să ne ducem dragostea la final și să murim impreună nu despărțiți , insă eu sufăr și să sper că intr-o zi se va intoarce . Adevărul e că deși e departe il port cu mine in suflet , e cu mine peste tot pana cand și aici, langa un alt barbat . Astazi am încercat să trec peste , am iesit in club aranjata , parfumata . L-am cunoscut pe acest barbat aratos , cu ochii verzi , parul brunet și ciufulit , cu cateva suvite lasate să cada pe frunte, ceva ma face să cred că a fost karma. Insă sunt sigură că minciunile mele legat de cine sunt si cu ce mă ocup au supărat-o rau pe aceasta Karma care se resfrange asupra mea .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 24, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Minte-mă parfumatWhere stories live. Discover now