3. Kapitola - Co všechno se tam stalo?

327 18 2
                                    

Pohled Louise

Ráno jsem se probudil ve své posteli.. První co jsem si řekl bylo "Co se včera sakra stalo!?"
Naprosto nic si nepamatuju.
Opatrně jsem se zvedl s úmyslem se dostat do kuchyně pro jídlo, protože mám docela hlad. Mé úmysly byly ale překazeny nehoráznou bolestí hlavy a následným sprintem do koupelny, kde jsem po pár vteřinách obíjmal záchodovou mísu. Za mnou jsem uslyšel jen povzdechnutí a větu "Nechápu co si tam dělal.. Když jsem tě vezla domu vypadal si jak zdrogovaný"
A v tom mi to došlo.. Zayn.. Byl s náma v tom klubu a donesl mi pití.. On mě zdrogoval! Doprdele! Co teď budu dělat!? Moje myšlenky se nedokázali uspořádat a já s tím nemohl nic dělat..

Pohled Harryho

Je to asi hodinu zpátky co jsem se rozešel s klukem.. Vlastně ani nevím jak se jmenoval.. Byl jen moje náhražka za Louise, kterého nemůžu mít hned, protože si mě nepamatuje.
Protože se teď nudím, rozhodl jsem se že to všechno půjdu zapít do nejbližšího klubu.
Když vejdu do klubu, rozhlédnu se kolem sebe.. Zarazím se ale když můj pohled zůstane u postavy Nialla a Louise, je s nimi ještě nějakej kluk kterého neznám.
Jo dobře, znám ho. Je to Zayn, ten co společně s tuším že Willem byl součástí vraždy Louiho maminky. Nevěřím jim, nevěřím že to dělal z donucení. Od té doby co ho na střední šikanoval tak mu nevěřím už vůbec nic. (to že ho šikanoval mi řekl Liam, který s ním taky chodil/chodí na školu a dokonce i do třídy, ale o mě se nezmiňuje.)
Každopádně si na toho hajzla dám pozor.

Upil jsem ze svého piva, zrovna když jsem ostrým pohledem sledoval Zayna jak nesl Louisovi od baru pití. Když se Louis napil tak najednou vypadal tak.. Tak zvláštne.. Než jsem se vzpamatoval tak už Louis letěl na záchod a myslím že víme co se dělo dál. Procházel kolem mě, ale v tom běhu si mě nejspíš ani nevšiml a jeho opilý stav k tomu moc nepomáhá. Ale když kolem mě tak běžel, já měl dost času zaměřit se hlavně na jeho oči.. Měl strašně velké zorničky. A v tom mi to docvaklo.. Zayn.. Pití.. On mu do toho dal nějakou drogu!
Tak tohle mu nedaruju. Zahrává si s ohněm.
Zvednu se a rázným krokem k němu přejdu. Když k němu přijdu tak se na mě jen pohrdavě podívá a dál si povídá s Niallem.
"Ty hajzle, co si jako myslíš že děláš!?" vyjedu po něm.
"Za prvé nejsi moje matka, takže mi nemáš říkat co mám nebo nemám dělat a za druhé, co bych měl podle tebe jako  dělat?" řekl to naprosto v klidu, je mu úplně jedno že já tady na něho řvu.
"Tak teď nedělej že najednou nevíš" docházejí mi s ním nervy.. Myslím ze tohle neskončí dobře.
"Ale já vážně nevím o čem mluvíš" nevím jestli mě chce naštvat, nebo fakt neví.
"Tak nevíš!? Mluvím o tom jak si Louisovi donesl pití a on šel hned na záchod.. Plus když běžel kolem mě tak jsem se na něj díval.. Měl velké zorničky! Ty jsi ho zdrogoval!!"
"COŽE!? Já!? To rozhodně ne, s Louisem jsem se dneska usmířil a přísahám ti že jsem mu do toho pití nic nedal! Jen jsem to pití vzal a šel jsem!"
"V tom případě když ne ty, tak kdo!?"
"Nevím, jedinému komu se to pití dostalo pod ruku byl ten... Barman!"
Už jsem na toho barmana chtěl vyjet, když v tom mě zastavila něčí paže která chytila mé zápěstí.. Byl to Liam. Úplně jsem zapomněl že je tady semnou.
"Hele kámo, spomal. Není jedno kdo? Teď by jsme spíš měli Louise nějak dostat domů" promluvil na mě naprosto klidným hlasem.
"No, asi jo"
"Tak zavoláme Wendy aby sem přijela?"
"Jo, asi jo"
Liam vzal Louisův mobil, a vytočil na něm číslo Wendy, která to hned vzala.
"Ahoj Louisi, děje se něco?"
"Ahoj Wendy, tady Harry. Jo děje, prosím můžeš přijet co nejrychleji do toho klubu před parkem?"
"Jo, klidně a co se stalo?"
"To ti vysvětlím potom"
"Ok, za 5 minut jsem tam"
Chvíli jsme čekali a potom už jen Louisovi napsala že je tady.. Po tom co jsem si to přečetl jsem to radši smazal, aby se potom Louis nedivil kdo to psal.
"Kdo za ním půjde?"
"Uh.. Já tam zajdu"
"Ok, chceš nějak pomoct nebo mám počkat venku?"
"Tak počkej venku"

Vím, že od doby co mu Zayn dal to pití a on se napil tak si nic nebude pamatovat.
Když jsem vešel na záchody jako první jsem zaregistroval Louisovu nohu společně s jeho botou trčící z pootevřené kabinky.
Pomalu jsem k němu došel.
"Lou, zlatíčko, pojď půjdeme domů, tam ti bude líp" nic neříkal.. Jen se na mě podíval jeho nádhernýma modrým očima, ve kterých ta modrá zrovna teď moc vidět nešla, a já jsem hned pochopil že po svých asi nepůjde.
Když jsem mu alespoň trošičku pomohl aby se zvedl, tak jsem si ho vyšvihnul do náručí jako princeznu.. On vlastně je princezna.. Moje princezna.
Nikdo si mě nevšímal a úplně vpohodě jsem došel až před klub kde už čekali Liam s Wendy v autě. Zayn si chilloval opodál, ale když mě viděl s Louisem v náručí tak přišel a otevřel mi dveře, za což jsem mu byl v tu chvíli rád.
Když jsme přijeli před jejich byt, Wendy zaparkovala a pomohla mi s tím se dostat ven i se spícím Louisem v náručí ven z auta.
Došli jsme před byt a Wendy odemkla. Sundal jsem si boty a automaticky šel k Louisovu do pokoje a tam ho uložil do postele. Vypadal jako spící andílek.
Dal jsem mu pusu na čelo a šel, protože je dost pozdě a já bych měl jít domů.
Při odchodu jsem ještě Wendy poděkoval a šel jsem.

Je něco málo po dvou ráno a já nemůžu usnout.. Stále se snažím přijít na to, kdo by mohl být ten "záhadný barman".
Už jsem skoro usínal když v tom mi to do sebe všechno začalo zapadat...
Byl tam Zayn.. Nevěřím mu pořád ani slovo..
Jsem si jistý že tam nebyl sám..
V tom případě to musel být...


























Já jsem ti to říkala / Larry Stylinson Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα