Sigara

2 0 0
                                    

2 Hafta Sorna:                                          Bu hocaları hiç sevmedim özelliklede müdür yardımcısını. Dövecekmiş gibi bakıyor.Neyse sinirlerimi bozmıyım. Bu gün pek bir şey olmadı . Plotoniğimi dikizledim. Tipi pek değişmemiş ama boyu uzamış bir de sigaraya başlamış. Aslında sigara içenleri havalı buluyorum.
Bu gün bende deniycem annemin sigaralarından alabilirim. Nereye gizlediğini biliyorum zaten bizden gizlemiyor anneannemden gizliyor .

  Sonunda okul bitti. Okul eve uzak olduğundan otobüse biniyorum ama içini görseniz tıklım tıklım insan. Bazen o kadar dolu oluyorki iğne atsan yere düşmez.
Oh be kurtuldum şu lanet otobüsten . Annem bu gün halamla izmire gidicek. Küçük kardeşimi doktora götürecek . Sigarayı o yokken rahat denerim.
Eve geldiğimde annem daha gitmemişti. Akşama doğru gidecek yarınada doktora gideceklermiş.
Gittiklerinde yatak odasına gidip yorganların altındaki sigara paketinde bir dal sigara aldım. Daha sorna balkona geçtim . Çakmağı çaktım ve içmeye başladım . Çok kötü değildi ama sonuna doğru midemi bulandırmaya başladı ,kafamda dönmüştü biraz. Hem içmiş hem de onu düşünmüştüm acaba ona nasıl ulaşabilirim . 4 yıldır ondan hoşlanıyorum . Onunda bende hoşlanmasını çok isterdim .
1Gün Sorna:
   Gizem okuldan gideli pek olmamıştı şimdiden onu çok özlemiştik ama yapacak bir şey yok babası illa memlekete geri dönmek istiyor. Gizem gitmek istemediğini söylemişti  keşke gitmeseydi. Akşam arkadaşlarla Gizemi görüntülü aradık. Bizi çok özlemiş bizde onu özlemiştik. Güzel gelmişti bu konuşma. Gizem anadolu lisesi bulamamıştı bir tek meslek lisesi varmış. O yüzden meslek lisesinde okumaya başladı. Hiç sevmemiş yeni okulunu.
Görüntülü konuşma bittince ödevlerimi yatıp zıbardım. Yarın tekrar sigara içicem dumanı ve karanlıkta ucundaki yanan ateşin yaydığı ışık çok hoşuma gitti.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 10, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

BilinmiyorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin