2.

19 0 0
                                    

Na druhý deň som sa zobudila na krik mojej kamosky Lilly a Pansy, kričali na mňa nech sa zobudím lebo môj miláčik Draco na mňa čaká ja som sa prezliekla do habitu a začala som ich naháňať až dole ku Dracovi. Potom som ale neubrzdila a skoro som padla zem zem ale Draco ma chytil. "Davaj pozor Princezná. " Dal mi pusu a ja som sa začervenala a všetci vybuchli do smiechu. Potom som išli na elixíry. Snape nám dal 10 bodov lebo ako vždy ja som tá naj múdrejšia. Po hodine som sa išla prezliect lebo v habite mi nebolo dvakrát príjemné tak som sa prezliekla tak aby ma spoznali že som v Zmijozelu.

Potom som prišla za Harrym, Hermionou a Ronom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Potom som prišla za Harrym, Hermionou a Ronom. Išli sme za Hagridom. Hagrid ma má rád aj keď som v Zmijozeli. Keď bolo neskoro rozlúčila som sa s nimi a išla som do mojej koľaje. Začala som si vyzliekať tričko lebo som si myslela že v spoločnej miestnosti nikto nie je. Ale omyl, bol tam Draco Malfoy. Ja som sa otočila a a rýchlo som sa prezliekla späť. Potom som si sadla k nemu a pritúlila sa k nemu. On sa usmial a začal má po hlave hľadkat. Ja som pomaly zaspávala. Lebo bol to veľmi pekný pocit. U neho som sa cítila ako v rozprávke. Ešte má aj hrialo teplo lebo v krbe bol za robobený oheň.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 08, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

You love me? ❤Where stories live. Discover now