Kidnap

48 1 0
                                    

Kidnap is een verhaal geschreven door een beginnend schrijfster die net actief is op wattpad, namelijk een vriendin van mij, Tirza3. Kidnap is geclassificeerd als een tienerdrama en dat kan je het zeker noemen, er gebeurt van alles, waardoor het een boek is wat niet snel verveeld. Hier en daar staan er soms een paar spellingsfoutjes in, maar dit zijn er zo weinig dat het niet afdoet aan de leeservaring (Vind ik dan -.-). Het boek is nog lopend dus nog niet af, maar de schrijfster post snel nieuwe hoofdstukken, waardoor je niet lang hoeft te wachten. Momenteel kan je al 12 lange hoofdstukken van het boek lezen.

Ik geef het boek een 7 als cijfer omdat hij nog niet af is, maar tot nu toe is het een erg spannend boek om te lezen en ik ben erg benieuwd naar hoe het verder gaat met de hoofdpersoon. Ik zou het boek zeker aanraden als je van tienerdrama's houdt en van spanning. Ga het zeker lezen!

Tirza3

Note:; Het boek is nu helemaal af, dus je kan lekker doorlezen. Neem zeker een kijkje. Mijn nieuwe cijfer voor het helemaal afgemaakte boek is een 8.

Revieuws/Recensies Books (Closed)Where stories live. Discover now