Jackova Pomsta

9 0 0
                                    

Byla hodina a Diana vešla v polovině hodiny do třídy se školníkem který ji držel pevně za rameno.

Školník: Tahle ta je vaše?! Potulovala se na prvním patře u skříněk!

Uč. Donaldová: Posaď se, Diano... Tohle bylo naposledy co si utekla z hodiny!

Diana si uraženě sedla na židli.

Uč. Donaldová: Takže mládeži. Myslím že by jsme si měli ujasnit pár věcí...
Ariel je tady nová a podle toho by jste se měli chovat. A myslím to obecně, ne jenom na Dianu. Bavte se sní, a berte ji... Je to přece vaše spolužačka a patří mezi vás, studujete stejný obor herectví tak držte při sobě.

''Nechápu jak s ní mohl chodit,,
Zaslechla jsem Jacka na konci třídy který civěl do zdi. Dělala jsem že jsem nic neslyšela a nenápadně jsem se dívala na Shaneho který pořád Jackovi něco naznačoval.

POHLED SHANEHO:
Pořád se na mě v hodině dívala a nejspíš si myslela že jsem si toho vůbec nevšiml. Jestli to ten hajzl vykecá až se ho Ariel zeptá kdo s Dianou chodil tak si o mě bude myslet  bůh ví  co... Že jsem chodil s holkou která ji ještě včera pleska přímo na pódiu. Tyvole. Ona za ním jde. Musím to zastavit. ''Hej Jacku!,, Zakřičel jsem na něho. Hele Shane, teď tu řeším něco s Ariel, zachvíli za tebou přijdu.'' Do prdele. Nesmí jí to stihnout říct.,,Nene je to fakt naléhavý'' Zakoktal jsem a Ariel se na mě udiveně podívala. ,,Počkej tu Ari'' Řekl jí Jack a šel za mnou.,, Doufám že jsi ji to nenakvákal!'' zašeptal jsem.,, A co bych ji měl nakvákat Shane, vždyť máš přeci čisté svědomí, nebo snad ne?'' Odpověděl provokativně Jack.,, Ty vole Jacku neser. Ještě před 20 minutami jsi v hodině mumlal jak jsem mohl s Dianou chodit a ona to uslyšela a proto teď šla za tebou aby věděla co jsi tím myslel!'',, Ale ale Shane, ještě před tím než jsi nastoupil s Ariel na pódium jsi říkal, že je divná a teď ti na tom tak strašně záleží aby nevěděla o tom že jsi chodil s Dianou? Uuuuu nějak se to za ty 2 dny změnilo nemyslíš? '' Řekl škodolibě Jack.,, Jacku!'' Podívali jsme se obadva na Ariel která oslovila Jacka.,, tak já se tě na to zeptám příští přestávku, už jdu do učebny angličtiny tak zatím.'',,Papa''Odpověděl ji s falešným úsměvem Jack.,, Na co se tě jako  zeptá?!'' Zakřičel jsem na Jacka. On mě jen poklepal na zádech a odešel také do učebny.,,Pomsta bude sladká'' Řekl si Jack v hlavě.Já si nervózně prohrábl vlasy a zoufale vzdychl.
Schrábl jsem učebnice a šel do učebny.

Šťastných 18🍀Where stories live. Discover now