Unu

339 20 7
                                    

De la inceput vreau sa specific ca intentia mea nu este de a jigni sau a deranja pe cineva, e doar parerea mea si cel mai probabil nu ar avea de ce sa incomodeze pe cineva, pana la urma fiecare dintre noi avem propria parere, despre orice. Nu putem gandi toti la fel asa cum nu putem avea toti aceleasi gusturi. Am vrut sa stabilesc acest lucru pentru ca nu am de gand sa intru in polemici si in discutii contradictorii interminabile care nu ar avea nici un sens. Cel putin nu pentru mine. NU am sa ajung niciodata la nivelul de a-i place pe acesti tipi, nici ca persoane, nici ca artisti. Nici nu ii urasc, imi sunt indiferenti.

Am sa incep cu One Direction caci dupa a mea parere sunt cea mai iritanta categorie de pe Wattpad.

Cine nu e satul sa vada mereu aceleasi si aceleasi povesti la nesfarsit despre un tip, doi, sau chiar toata trupa. Povesti care incep, ba cu un viol, ba cu o intalnire ca si fan, sau orice alta banalitate care pur si simplu are legatura cu 1D? Eu recunosc, imi sangereaza creierul la propriu! Si asta o strig in disperare.

Acum o sa vina cineva probabil sa-mi spuna ceva ce intuiesc cu usurinta ca ar face un obsedat de 1D: "Daca nu iti place nu te obliga nimeni sa citesti!". Hello, dar cine a zis ca imi aloc timp pentru a citi asa ceva? Cu siguranta nici daca un documentar despre gandaci difuzat pe Discovery Max ar fi ultimul lucru de vazut, tot nu as citi ceva scris in care apare Harry Stiles, sau Louis nu stiu care, sau orice alt membru al formatiei acelea obositoare.

Si nu, nu ma intereseaza ca au castigat nu stiu ce premii, au ajuns nu stiu unde si ca eu sunt un neica nimeni pe langa aceste vedete internationale, fabuloase, nemaintalnite si alte epitete si metafore care nu imi vin acum in minte cand ma gandesc la ei. Chiar nu vreau sa stiu, nu vreau sa aflu, nu pentru asta ma aflu pe Wattpad.

Voind sa descopar povesti noi, interesante, care sa ma captiveze am inceput atatea si am renuntat cu dezamagire la ele dupa primul capitol. Poate nu veti crede, unele povesti erau chiar bune, dar am facut prostia si neghiobia de a privi un pic mai jos, la cast si am vazut One Direction, again. Eu nu sunt omul care sa judece produsul dupa ambalaj, dar va spun sincer atunci cand vad ceva, orice care are legatura cu 1D, se duce din start cheful de a mai descoperi acea poveste. Asta poate suna superficial din partea mea, dar am dat de atatea ori peste One Direction incat mi s-a facut lehamite doar cand vad scrise aceste cuvinte alaturate, sau numele oricarui tip de acolo. Nu cred ca a inceput lumea, nici ca s-a terminat cu One Direction. Adica, inteleg isteria de inceput a oricarui lucru nou, dar parca nu mai are sfarsit, OK, am bagat la cap cu totii, One Direction rocks, dar pauza, stoooop! Devine foarte obositor.

Nu pot intelege faptul ca, din atatea subiecte care pot fi dezbatute intr-o poveste, dintre atatia actori cunoscuti in toata lumea si totusi pe oriunde vezi numai One Direction si povestiri cu si despre acestia. Si nu, nu cred ca o scuza ar fi aceea ca multi din cei care scriu aceste povesti sunt pustani fanatici, sunt absolut sigura ca se numara si adolescenti mai copti printre acestia.

Hai sa trecem o data peste obsesia cu One Direction, nu duce niciunde si e bolnavicioasa.

 

Lucrurile enervante de pe WattpadUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum